vladeni ialomita pe borcea
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
Re: vladeni ialomita pe borcea
salut, la sfarsitul lui iunie inceputul lui iulie..vreau sa fac o iesire pe bratul borcea zona vladeni de circa 5-6 zile,daca mai sunt doritori sa ma contacteze.
precizez ca putem pe timpul noptii (daca nu vreti sa stam cu corturile pe mal) sa ne intoarcem la sat (circa 8km) si putem dormi in casa batraneasca
Eu nu am loc in masina deja suntem 3 persoane plus bagaj ...
precizez ca putem pe timpul noptii (daca nu vreti sa stam cu corturile pe mal) sa ne intoarcem la sat (circa 8km) si putem dormi in casa batraneasca
Eu nu am loc in masina deja suntem 3 persoane plus bagaj ...
daca veniti cu fetele, putem merge la un loc cu plaja pentru ele(se vede in poze,sunt mai vechi..s-a mai modificat un pic malul acum) specii platica,caras,crap,somn,avat si salau (altceva nu am prins) daca va uitati bine unde se termina nisipul incep pomi cazuti in apa,cu maluri abrupte si apa adanca.
sau putem merge aici,locuri destul de frumoase cu anafoare..apa adanca,predomina somn - crap
ATENTIE ! Aici doar daca aveti caine sau Facem paza,se FURA!
ATENTIE ! Aici doar daca aveti caine sau Facem paza,se FURA!
Ceva noutati din zona Vladeni?
- valentin...
- Veteran
nu a mai fost nimeni la vladeni?as vrea sa merg si eu in sep
a fost tatal meu sapt trecuta (are parintii in comuna acolo) a fost si la peste dar el da cu halau.. nu a luat nimic la halau.
zicea ca se lua caras aproape de kg si platica
pe ialomita..sunt niste locuri de somn,vorbeau aia ca a prins unu la pripon de 30kg,un vecin din sat numai acolo se duce si nu pleaca acasa fara 2-3 pesti la 2-3kg (cel putin pe borcea te rupe somotei palmas)
eu pe 5 sept plec la portita si cand ma intorc sper sa dau o fuga si la borcea 1-2zile
valentin lasa-mi nr tau si poate ne sincronizam,dar nu stau noaptea pe balta (ca mereu am stat degeaba nu am prins niciodata noaptea) adica cam pe 8 as fi la vladeni (dar cel mai bine ne auzim la tel ca cine stie ce intervine)
zicea ca se lua caras aproape de kg si platica
pe ialomita..sunt niste locuri de somn,vorbeau aia ca a prins unu la pripon de 30kg,un vecin din sat numai acolo se duce si nu pleaca acasa fara 2-3 pesti la 2-3kg (cel putin pe borcea te rupe somotei palmas)
eu pe 5 sept plec la portita si cand ma intorc sper sa dau o fuga si la borcea 1-2zile
valentin lasa-mi nr tau si poate ne sincronizam,dar nu stau noaptea pe balta (ca mereu am stat degeaba nu am prins niciodata noaptea) adica cam pe 8 as fi la vladeni (dar cel mai bine ne auzim la tel ca cine stie ce intervine)
- valentin...
- Veteran
salut
aveam de gand sa merg la vladeni dupa 15 sep.dar o sa plec in delta...fir intins pe unde ajungi tu
aveam de gand sa merg la vladeni dupa 15 sep.dar o sa plec in delta...fir intins pe unde ajungi tu
- fane_mincinosu
- membru activ
Pe ialomita sunt niste locuri de somn....dar unde mai exact? am mai auzit ca in zona tandarei sunt niste locuri cu butuci unde localnicii aruncau pripoane...dar nu aveau capturi serioase...maruntis
Si daca te iei dupa gura lumii...pierzi timpu degeaba. daca ajungi in zona sau afli ceva detalii concrete cu privire locuri "bune" pe ialomita si pe borcea as fi recunoscator daca mi le poti impartasi
Si daca te iei dupa gura lumii...pierzi timpu degeaba. daca ajungi in zona sau afli ceva detalii concrete cu privire locuri "bune" pe ialomita si pe borcea as fi recunoscator daca mi le poti impartasi
a mai fost cineva in aceasta zona mai recent? cum este drumul ? se poate ajunge la dunare?
Salut Fane, locurile pe care da tatal meu si localnicii sunt la iesire din vladeni, chiar la podul acela de trece peste ialomita, putin mai in dreapta,sunt niste anafoare acolo.. sau..o iei in dreapta pana incepe padurea iar locuri bune.fane_mincinosu scrie:Pe ialomita sunt niste locuri de somn....dar unde mai exact? am mai auzit ca in zona tandarei sunt niste locuri cu butuci unde localnicii aruncau pripoane...dar nu aveau capturi serioase...maruntis
iei somotei mic..juma-1kil
tatal meu a scapat unu mai mare la lansete, la coro , i-a rupt.
Fane vad ca esti din Fetesti, gasim si noi coro pe acolo? vrei sa ni te alaturi?
drumu e ca ... de tara, cu gropi facute de tractoare dar se intra pana pe malul apei.Aurel812 scrie:a mai fost cineva in aceasta zona mai recent? cum este drumul ? se poate ajunge la dunare?
nu am ajuns inca, noi plecam pe 24 acum(dar nu stim exact unde ne ducem,vrem pe la facaeni,vrem sa trecem pe malul celalalt la bordusani..sa vedem),se prinde : platica,caras,ciortan si somotei la greu.
- fane_mincinosu
- membru activ
am inteles. coropisnite mai greu de gasit. eu nu am auzit nimic de bine pana acum...in afara de maruntis adica caras si ciortanica (4 buc. la kg). cica s-a prins bine pe Bent caras, platica,ciortanica mai rar, dar locuri putine..trebuia sa stai in apa ca sa pescuiesti dincolo de bariera de vegetaie.luna viitoare am concediu si vreau sa faca cateva incercari...pana atunci adun informatii
va salut! acum am venit de la Dunare. am fost pe Borcea dupa ce treci podul in stanga in jos pe dunare. am fost prima data la Bentu mare dar in afara de carasei si 2 ciortani prinsi de un coleg nu prea a mers . asa ca ne am intors si am oprit cam la 5 km pana la autostrada . locul promitator, copaci cazuti in apa, mal inalt abrupt , apa adanca de la mal dar si aici in afara de vreo 4-5 kg de carasi cei drept mai maricei la 250 - 400 grame nu am vazut crapul si nici macar un somotei. o sa postez si poze cu locurile dupa ce le descarc din aparat. am stat 2 zile.
- fane_mincinosu
- membru activ
chiar sunt curios in ce zona ai fost hannibal. locul e cam in dreptul com. stelnica banuiesc.ani trecuti mai pescuiam pe acolo...dar dimineata locuri bune agatau la greu pana veneau baietii sa scoata setcile de stanoaga. asteptam pozele tale
in locul unde am dat eu nu erau plase, ca era agatatura .am pierdut ceva monturi dar asta e . pestele tot in agatatura sta dar din pacate nu am prins decat caras , platica si rosioara desi sareau niste namile de crapi pe acolo dar nu le a fost foame. aici sunt si pozele de la Bentu mare si apoi de la borcea , cum am spus , cam la 5 km de autostrada pe dig . primele poze de la Bentu Mare
pozele de pe Borcea si o parte din pestii prinsi , pentru ca am facut un ceaun de bors si o saramura .
pozele de pe Borcea si o parte din pestii prinsi , pentru ca am facut un ceaun de bors si o saramura .
salut.
am fost 3 nopti la bordusani, am trecut cu bacul.. si ne-am dus la Caprarie, pomi cazuti in apa locuri frumoase,dar doar din barca.
de pe mal agatai tot, capturi noapte 3-4 somotei mici pana in 600-700gr si caras la greu.
am plecat si ne-am dus la vladeni pentru o noapte, un somn la 2,5-3kg la broscuta, o ruptura la lipitoare, si un strap la bucatica.
am fost 3 nopti la bordusani, am trecut cu bacul.. si ne-am dus la Caprarie, pomi cazuti in apa locuri frumoase,dar doar din barca.
de pe mal agatai tot, capturi noapte 3-4 somotei mici pana in 600-700gr si caras la greu.
am plecat si ne-am dus la vladeni pentru o noapte, un somn la 2,5-3kg la broscuta, o ruptura la lipitoare, si un strap la bucatica.