BALTA SANPAUL C&R
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: BALTA SANPAUL C&R
la bile cu pop up referitor la distanta cand mai aproape la 60m cand departe peste 100 depinde.
- ady_brasov
- membru activ
vreau sa merg si eu la sfarsitul saptamanii 48 de ore,imi puteti da si mie un sfat,cu ce sa merg.......bile sau porumb,plastice pop-up si pe ce arome.. multumesc anticipat .Stima!
- alin pitters
- utilizator
Bile bune, combinatii de tip snowmann. La cum mananca bile e pacat sa te lupti cu platicile la porumb.ady_brasov scrie:vreau sa merg si eu la sfarsitul saptamanii 48 de ore,imi puteti da si mie un sfat,cu ce sa merg.......bile sau porumb,plastice pop-up si pe ce arome.. multumesc anticipat .Stima!
Unii spun ca puturoasele ar fi cele mai castigatoare, eu inca testez
personal am prins bine la bile CARPPLUS .M-POWER cu pop -up ,snowman ,dupa imaginatia si inspiratia fiecaruia http://www.carpplus.ro
Felicitări Șoni, la mai mulți și mai mari!!!
multumesc lucica ,asemena iti doresc si tie prietene! :
- Sorin Spataroiu77
- utilizator
- Sorin Spataroiu77
- utilizator
- Sorin Spataroiu77
- utilizator
- sece4u20
- senior
din cele citite zic bine: balta mare 90 de ron 12 ore sau 150 ron 24 ore fara abonament si balta mica care se afla vis-a-vis 25 de ron 12 ore?? fara obligativitatea unui abonament anual ??? si o intrebare pentru cei care ati fost: pe balta mare aia cu 90 ron 12 ore este albitura( adica caras,rosioara) pentru pluta?
- ady_brasov
- membru activ
e plina balta de caras si platica,daca vizezi acei pesti.sece4u20 scrie:din cele citite zic bine: balta mare 90 de ron 12 ore sau 150 ron 24 ore fara abonament si balta mica care se afla vis-a-vis 25 de ron 12 ore?? fara obligativitatea unui abonament anual ??? si o intrebare pentru cei care ati fost: pe balta mare aia cu 90 ron 12 ore este albitura( adica caras,rosioara) pentru pluta?
in general balta e vizata pentru crap iar selectia o faci prin momeala care o folosesti
- CARP TEAM BV
- junior
Un sfarsit de saptamana extraordinar la balta san paul bilele X-treme baits by Marian Constantin care mi-au adus pe saltea peste 30 de bucati
pescuitu este o arta nu e a voastra si nici a noastra e a urmasii urmasilor nostri !