Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
Iti multumesc inca o data pentru berea rece si daca ne vom revedea acolo fac eu cinste cu una bocna
Gata, am inteles. Ia zi-mi ca sunt curios cate kg avea ala de ti-a plecat pe bait-runner ca-n filme? Cu siguranta ne mai vedem pe acolo, vreau sa merg si in concediu sa fac o partida de doua zile, dar in timpul saptamanii, sa vad cum se prezinta cand e mai linistita balta.
5kg 4,5 fara plasa ca nu i-am facut tara si am mai luat un romanesc de 4 la 3:30 in total 15 capturi intre 1,5 5kg si am platit 4 pesti.
o oglinda a murit de 2,5 kg in mod inexplicabil in 15 minute dupa ce am bagat-o in plasa . acasa cand am taiat-o avea oasele zdrobite pe o parte .
o oglinda a murit de 2,5 kg in mod inexplicabil in 15 minute dupa ce am bagat-o in plasa . acasa cand am taiat-o avea oasele zdrobite pe o parte .
Caut partener pentruu concursul de la new carp lake belin (movile ) nu am saci:(
chiar nimeni nu vrea sa puna 5 saci la dispozitie pun la dispozitie 150 ron adica jumatate din taxa de inscriere scule masina cort si dau si o cafea pe balta nada sau macar sa ii imprumute in brasov contra garantie
-
- Veteran
cu 5 saci te pot ajuta euhorica85 scrie:chiar nimeni nu vrea sa puna 5 saci la dispozitie pun la dispozitie 150 ron adica jumatate din taxa de inscriere scule masina cort si dau si o cafea pe balta nada sau macar sa ii imprumute in brasov contra garantie
- ciprianradu
- senior
horica85 scrie:Caut partener pentruu concursul de la new carp lake belin (movile ) nu am saci:(
unde e postat concursul?
PE FACEBOOK
IL GASESTI (NEW CARP LAKE BELIN )
IL GASESTI (NEW CARP LAKE BELIN )
un nr de telefon pt sacii aceeia Dl. David iar pentru cei care vor sa facem echipa ma pot contacta pe nr 0754683675
Nimeni nu vrea sa piarda 150 ron si 36 de ore cu un boboc
Plumbi ,Momitoare prețuri foarte bune 0765499274
ne distram si noi onvatand caut partener inacahorica85 scrie:Nimeni nu vrea sa piarda 150 ron si 36 de ore cu un boboc
- barbarossa
- utilizator
Salut, prieteni pescari!
A fost cineva de curand la Valea Mare? Sugestii de locuri fara agataturi, nade si momeli eficiente in lacul respectiv?
A fost cineva de curand la Valea Mare? Sugestii de locuri fara agataturi, nade si momeli eficiente in lacul respectiv?