monofilamente fluo
Moderator: florentiniuga
monofilamente fluo
Doresc sa achizitionez un monofilament fluo dar nu stiu care este cel mai bun.O parere daca se poate din partea pescarilor mai experimentati ar fi excelenta.Multumesc anticipat tuturor si fire intinse.
- cris71tian72
- senior
Re: monofilamente fluo
Cautu in sectiunea ''fire si cirlige '' si printre altele ai sa gasesti si pareri despre fire fluo.
Parerea mea este DAIWA TOURNAMENT.
alte parei nu mai aveti?doresc ca mai multe persoane sa aiba aceeasi parere despre un fir.pentru ca in celelalte sectiuni despre fire fluo doar cite o singura persoana spune ceva de bine despre un anumit produs.imi trebuie un fir pe care il apreciaza ca fiind destul de bun cit mai multi pescari
- catalin2804
- membru activ
Eu mi-am cumparat acuma sufix ultraknot fluo. Ce imi place la el este ca e matasos si nu prea are memorie din ce am observat. Cand am legat inaintasul si am tras de el nu s-a rupt dar m-am taiat la mana. Mai spui cineva care are Daiwa tourmament fluo care si el e multumit de acesta. Acuma a mai aparut pe piata si cel de la p-line fluo.
mai aveti si alte pareri ?
Fir Trabucco S-Force Long Cast este un fir foarte bun ,putin cam batos dar foarte rezistent,banuiesc ca doresti fire fluo pentru a vedea mai bine noaptea dar daca cauti ceva pentru noapte ti-as recomanda noul fir de la trabucco aparut anul acesta, cu vizibilitate mare pe timp de noapte (Fir Trabucco S-Force Soft Carp Hi-Viz )role de 500 m.acesta este un pic mai matasos dar cu rezistenta mare la nod si abraziune.
fir intins
fir intins
CS GREEN LAKE
asa este ,ai dreptate imi trebuie mai mult pentru al vedea mai bine noapteavalidanik scrie:Fir Trabucco S-Force Long Cast este un fir foarte bun ,putin cam batos dar foarte rezistent,banuiesc ca doresti fire fluo pentru a vedea mai bine noaptea dar daca cauti ceva pentru noapte ti-as recomanda noul fir de la trabucco aparut anul acesta, cu vizibilitate mare pe timp de noapte (Fir Trabucco S-Force Soft Carp Hi-Viz )role de 500 m.acesta este un pic mai matasos dar cu rezistenta mare la nod si abraziune.
fir intins
si cel mai matasos ma intreseaza mai mult
- sky_sergiu
- membru activ
carp expert uv fluo a folosit cineva pana acum? eu sunt incantat de gama uv normala de la aceasta firma dar sunt curios daca si noua aparitie isi merita banii
- marian_popescu
- Veteran
suffix ultraknot fluo>>> am si eu de 0,28, intradevar este un fir bun. matasos, rezistent, memorie scazuta, probabil siliconat, aluneca foarte bine. anul trecut am luat o rola. anul asta folosesc acelasi fir, doar ca l-am intors pe tambur. astept sa aduca din nou 0,28, momentan la noi mai are doar de 0,35
Fishing is life. The rest...just details
Daiwa Tournament fluo 0.28mm/1540m . Eu deasta folosesc este ffff buna am ridicatcrap de 3 kg sus si nu sa rup (nu aveam minciog)
- marian_popescu
- Veteran
am vazut si eu azi carp expert fluo. sunt incantat de fir, memorie f scazuta (zici ca e din cauciuc) si rezista f bine atat cu, cat si fara nod. nu are rost sa iei in calcul caracteristicile inscrise pe cutie, dar oricum, tine mai bine decat ultraknotul si e mai elastic, memorie mai scazuta. si nici 1000 de metri nu cred ca sunt pe rola. am cumparat in februarie rola de 600 si, dupa ce am masurat 300 pentru o mulineta, pt cealalta a ramas mult mai putin 470 rola de 1000 de metri, varianta de 0,3 mm. avea si de 0,25, nu stiu pretul.
Fishing is life. The rest...just details
- sky_sergiu
- membru activ
pe rolele fluo e posibil sa fie aceasta problema desi eu personal de pe o rola de carp expert obisnuit negru de 0.3 am incarcat un tambur de longbow lb60 la limita + inca un tambur de la o mulineta poseidon 310m/0.3 + okuma semper 180,/0.3 si inca mai e fir pe ea
Daiwa tournament fluo isi merita banii.aprox 60 ron 1500m fir de 0,28
unde gasesc si eu daiwa torunament de 0.28?ca pe net am gasit doar de 0.30 si 0.35
mai e si cel de p-line h-vis.....dar e foarte scump...raport calitate pret...parerea mea cel mai bune daiwa
mai e si cel de p-line h-vis.....dar e foarte scump...raport calitate pret...parerea mea cel mai bune daiwa