De vanzare Shimano ultegra
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
De vanzare Shimano ultegra
De vanzare 4 Shimano ultegra 10000 xsb,cumparate in 26.03.2013,garantie inca 2 ani Totalfishing.Tamburi de rezerva de 6000 nefolositi.PRET 1800 LEI. 0724 861 776 sau 0723214233
- Fişiere ataşate
-
- phpU9MaC3AM.jpg (8.64 KiB) Vizualizat de 2566 ori
-
- phpval60gAM.jpg (12.1 KiB) Vizualizat de 2566 ori
-
- phpBwE8qYAM.jpg (11.86 KiB) Vizualizat de 2566 ori
Cele 4 minuni ale femeii:se uda fara sa intre in apa,sangereaza fara sa se taie,dau lapte fara sa pasca,si vorbesc fara sa fie intrebate
Re: De vanzare Shimano ultegra
up
Cele 4 minuni ale femeii:se uda fara sa intre in apa,sangereaza fara sa se taie,dau lapte fara sa pasca,si vorbesc fara sa fie intrebate
nu vreau sa imi dai un raspuns aiurea dar sunt curios de ce le vinzi….
ce slabiciuni au ? ce puncte forte au?
eu vreau sa imi iau exact 4 mulinete exact ca astea ale tale…
Ms frumos
ce slabiciuni au ? ce puncte forte au?
eu vreau sa imi iau exact 4 mulinete exact ca astea ale tale…
Ms frumos
un mic impas financiar...inainte am avut Axeon 65 si Axeon V II...E diferenta mare intre ultegra si axeon
mulinetele au plecat vineri la Iasi...Nesimtitul nu le-a ridicat nici sambata nici azi...nici nu mai raspunde la telefon...Maine la 12 sun la Fan sa vina inapoi...
si cam cine este persoana?dynamo scrie:mulinetele au plecat vineri la Iasi...Nesimtitul nu le-a ridicat nici sambata nici azi...nici nu mai raspunde la telefon...Maine la 12 sun la Fan sa vina inapoi...
nu de alta, sa stim si noi ...
toate cele bune, adrian, tulcea
CARP HUNTERS TEAM
Costin Adrian din Iasi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Din nou valabile DOAR PT BUCURESTI...
Din nou valabile DOAR PT BUCURESTI...
vandute,multumesc de gazduire,se poate inchide.P S:Mulinetele tot la Iasi au ajuns...la un pescar serios.