Ce credeti ca ar mai trebui sa aiba website-ul Infopescar
- toader nicolae
- Veteran
Re: Ce credeti ca ar mai trebui sa aiba website-ul Infopescar
Sper ca nu s-a mai discutat asta deoarece nu am citit tot topicul.
Vreau sa propun un concurs in care toti cei interesati sa prezinte o intanplare din cariera lor de pescari cu lux de amanunte.Premiem pescarul care expune intamplarea intr-un mod cat mai placut si mai palpitant(talentul de povestitor)indiferent de marimea capturii.Cine a citit cartea "comando delta"stie cu siguranta la ce ma refer si de ce nu poate facem din povestirile noastre o carte a '"INFOPESCARULUI".
DACA SE REALIZEAZA CEVA propun ca sa desemnam castigatorul prin votul infopescarilor si pun la bataie o rola de fir "carpexpert" de 0.3 si 1000 lungime.
Vreau sa propun un concurs in care toti cei interesati sa prezinte o intanplare din cariera lor de pescari cu lux de amanunte.Premiem pescarul care expune intamplarea intr-un mod cat mai placut si mai palpitant(talentul de povestitor)indiferent de marimea capturii.Cine a citit cartea "comando delta"stie cu siguranta la ce ma refer si de ce nu poate facem din povestirile noastre o carte a '"INFOPESCARULUI".
DACA SE REALIZEAZA CEVA propun ca sa desemnam castigatorul prin votul infopescarilor si pun la bataie o rola de fir "carpexpert" de 0.3 si 1000 lungime.
Ar trebui sa aveti si o rubrica pentru incepatori la CRAP.Eu am pescuit mai mult pe rau de munte,dar de 1 an ma pasioneaza foarte mult pescuitul pe balta.As vrea daca s-ar putea sa fie aceasta rubrica cu monturi,retete de boilesuri,tehnici etc. Va multumesc ca ati lansat si dvs un post de tv cu si despre pescari,aveam nevoie.
- misu_sipanu
- Veteran
Daca "scormonesti"bine pe forum in doua luni o sa fi departe..cel putin teoretic,cu practica totul depinde numai de tine.
Ca sa nu mai deschid un alt topic, as dori sa propun o emisiune pentru "infopescar".
Datorita acestei incertitudini in care ne aflam, vis-a-vis de eliberarea permiselor de pescuit pentru anul 2009
Datorita multitudinii de pareri vis-a-vis de acest subiect
Datorita faptului ca am inceput sa ne gandim mai mult la legalitatea pescuitului, lasand la urma sau chiar renuntand partial(zic eu) la a ne gandi cu ce pescuim, la monturi, la momeli si altele legate direct de pescuit.
Rugam redactia emisiunii "infopescar", in masura posibilitatilor, sa ne lumineze, astfel:
1. realizarea unei mee rotunde cu reprezentantii forurilor implicate in aplicarea legilor direct legate de activitatea de pescuit sportiv: Ministerul Agriculturii, aceasta noua A.N.P.A., A.G.V.P.S., Politia de Frontiera.
2. emisiunea sa fie in directa legatura cu telespectatorii, ca noi cei implicati sa ne putem spune pasul, sa le punem intrebarile care ne rod
3. emisiunea sa fie bazata pe o sinteza a intrebarilor pe care ni le punem noi pe aici pe forum, pentru ca nu sunt numai ale noastee ci a tuturor pescarilor din aceasta tara.
Doresc aceasta masa rotunda nu din alt motiv decat a afla, odata pentru totdeauna, daca se mai merita ca in Romania zilelor noastre sa mai pescuim legal, si vreau sa aflam toti cam cum se interpreteaza legea la nivelul domniilor lor. Totodata doresc sa fie masa rotunda cu toti reprezentantii pentru a nu pune niciunul legea in favoarea sa.
Cu stimaa si respect.
PS. Daca cei de pe acest forum doresc sa mai adauge cate ceva, libertatea le apartine. Va multumesc anticipat.
Datorita acestei incertitudini in care ne aflam, vis-a-vis de eliberarea permiselor de pescuit pentru anul 2009
Datorita multitudinii de pareri vis-a-vis de acest subiect
Datorita faptului ca am inceput sa ne gandim mai mult la legalitatea pescuitului, lasand la urma sau chiar renuntand partial(zic eu) la a ne gandi cu ce pescuim, la monturi, la momeli si altele legate direct de pescuit.
Rugam redactia emisiunii "infopescar", in masura posibilitatilor, sa ne lumineze, astfel:
1. realizarea unei mee rotunde cu reprezentantii forurilor implicate in aplicarea legilor direct legate de activitatea de pescuit sportiv: Ministerul Agriculturii, aceasta noua A.N.P.A., A.G.V.P.S., Politia de Frontiera.
2. emisiunea sa fie in directa legatura cu telespectatorii, ca noi cei implicati sa ne putem spune pasul, sa le punem intrebarile care ne rod
3. emisiunea sa fie bazata pe o sinteza a intrebarilor pe care ni le punem noi pe aici pe forum, pentru ca nu sunt numai ale noastee ci a tuturor pescarilor din aceasta tara.
Doresc aceasta masa rotunda nu din alt motiv decat a afla, odata pentru totdeauna, daca se mai merita ca in Romania zilelor noastre sa mai pescuim legal, si vreau sa aflam toti cam cum se interpreteaza legea la nivelul domniilor lor. Totodata doresc sa fie masa rotunda cu toti reprezentantii pentru a nu pune niciunul legea in favoarea sa.
Cu stimaa si respect.
PS. Daca cei de pe acest forum doresc sa mai adauge cate ceva, libertatea le apartine. Va multumesc anticipat.
- florentiniuga
- Master Admin
Inainte de a continua sugestiile pe marginea acestui subiect, va aduc la cunostinta si pe aceasta cale ca nu mai intentionez sa ma ocup de probleme legislative. Sunt altii care o fac prin tribunale, petitii, contestatii, etc. si nu fac altceva decat sa anuleze imediat tot ce se legifereaza la un momentdat. Deoarece acest fenomen se intampla de mai bine de 10 ani, am tras concluzia ca atata vreme cat exista AGVPS, nu exista solutii legislative viabile si corecte in pescuitul sportiv din Romania.
P.S. Nu am deschis eu acest subiect si nu doresc sa continui vreo polemica in acest sens.
P.S. Nu am deschis eu acest subiect si nu doresc sa continui vreo polemica in acest sens.
- tibi csikos
- utilizator
buna tuturor
cum ar fi daca am avea fiecare utilizator un profil mai detaliat ?
Cat de detaliat ? V-ati dorii campuri obligatorii ? Profilul este atat de detaliat pe cat il completeaza fiecare ! Nici dvs. nu l-ati completat pe asta de-acum (Localitate , Ocupatie ,etc.)...de ce a-ti completa unul mai stufos !tibi csikos scrie:buna tuturor
Eu cred ca aici, in privinta campurilor, obligatorii sau nu, este vorba de acele acte normative care obliga la pastrarea confidentialitatii datelor personale ale fiecaruia. Acum nu stiu daca exista obligatia din partea realizatorilor, administratorilor de forumuri, sa aplice aceste reglementari, dar aceste date personale sau apartinand domeniului personal si privat al fiecaruia, nu se pot divulga decat cu acordul persoanei in cauza, acest lucru fiind posibil doar daca va dati acceptul in acest sens utilizand la inscriere campurile si optiunile de vizualizare care sunt puse la dispozitie. Nu le activati trecand datele sau nu bifati pentru ca acestea sa fie public-vizibile, ele nu apar.
Sper ca am fost suficient de explicit.
PS. Dar, cred ca daca se cereau obligatoriu sau erau campuri obligatorii, cele in care trebuia sa dezvaluim anumite date personale,acum aveam discutia reciproca, adica "De ce ne-au fost cerute anumite date personale si atatea campuri obligatorii? Ca nu este legal"
Cu stima.
Sper ca am fost suficient de explicit.
PS. Dar, cred ca daca se cereau obligatoriu sau erau campuri obligatorii, cele in care trebuia sa dezvaluim anumite date personale,acum aveam discutia reciproca, adica "De ce ne-au fost cerute anumite date personale si atatea campuri obligatorii? Ca nu este legal"
Cu stima.
- florentiniuga
- Master Admin
Nu e vorba de legalitate sau ilegalitate. Oricine pune la dispozitie un serviciu sau produs, cu titlu gratuit sau platit, poate cere, pentru diverse motive (simple baze de date, utilizare in scopuri promotionale, sondaje de opinie, statistici, etc.), orice fel de date, inclusiv pinul cardului bancar (fraier e cine-l da, nu cine-l cere ). Pana aici nimic ilegal. Ilegalitatea consta in folosirea acestor date fara ca titularul lor sa fie instiintat, punctual sau contractual, de scopul in care sunt folosite. De aceea, 99,99% din website-uri sau forumuri, afiseaza la inceputul inregistrarii fiecarui utilizator acea pagina de termeni si conditii peste care nu poti trece decat daca esti de acord. Acel acord acopera juridic orice administrator si garanteaza ca utilizatorul pune la dispozitie datele in mod constient, fiind de acord in totalitate cu conditiile impuse de administrator in schimbul serviciilor sau produselor oferite.
Sfatul meu este sa nu va inregistrati niciodata pe internet fara sa cititi si sa intelegeti in totalitate acesti termeni si conditii. Asta va va scuti de multe neplaceri ulterioare, de la e-mailuri nedorite pana la accesarea si folosirea resurselor calculatorului dvs. in scopuri comerciale sau chiar ilegale, care va pot transforma fara stire din victima in infractor.
In ceea ce priveste forumul Info Pescar, va garantez ca singurul "risc" este acela de a primi cate un e-mail prin care sa fiti instiintati de un nou serviciu sau produs pe care vi-l punem la dispozitie. Completarea campurilor existente este optionala si neobligatorie.
Sfatul meu este sa nu va inregistrati niciodata pe internet fara sa cititi si sa intelegeti in totalitate acesti termeni si conditii. Asta va va scuti de multe neplaceri ulterioare, de la e-mailuri nedorite pana la accesarea si folosirea resurselor calculatorului dvs. in scopuri comerciale sau chiar ilegale, care va pot transforma fara stire din victima in infractor.
In ceea ce priveste forumul Info Pescar, va garantez ca singurul "risc" este acela de a primi cate un e-mail prin care sa fiti instiintati de un nou serviciu sau produs pe care vi-l punem la dispozitie. Completarea campurilor existente este optionala si neobligatorie.
- tibi csikos
- utilizator
aveti dreptate m-ati prins , nu l-am completat in intregime poate pentru ca eram prea entuziasmat sa ma inregistrez si sa intru pe forum oricum era o sugestie pt a veni cu idei noigor965 scrie:Cat de detaliat ? V-ati dorii campuri obligatorii ? Profilul este atat de detaliat pe cat il completeaza fiecare ! Nici dvs. nu l-ati completat pe asta de-acum (Localitate , Ocupatie ,etc.)...de ce a-ti completa unul mai stufos !tibi csikos scrie:buna tuturor
- stefanpopa
- junior
Mai multe informatii despre nada, si in special boiliesuri si pelete..
- Adam Mihai
- membru activ
Puteti sa adaugati mai multe gadgeturi pe site sau pentru PC (cu domeniul pescuit )
!!! F!R !NT!NS !!!
- Qnyx
- Master Admin
Mai precis ? Exemplifica te rog !m33hay scrie:Puteti sa adaugati mai multe gadgeturi pe site sau pentru PC (cu domeniul pescuit )
Daca s-ar putea sa apara pe website-ul Infopescar si o sectiune in care fiecare sa scrie unde a fost la pescuit, despre taxa pe aceea balta, cum se ajunge la aceea balta, regimul de pescuit practicat, etc.