Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- ady_brasov
- membru activ
Re: Zona Brasov
vreun pescar doritor de o iesire la o partida de pescuit la mv 2 sau alta balta mai bunicica? daca da, astept pm !
pe ce durata ?
- ady_brasov
- membru activ
Ultima oară modificat 24 Iun 2014, 16:17 de către ady_brasov, modificat 1 dată în total.
- ady_brasov
- membru activ
peste 12 ore,de preferat 24-48 oreshahjaban scrie:pe ce durata ?
Hermes -Peris de sambata pana luni ....48 de ore ????????????????????????????????????????
- Marian Constantin
- Veteran
shahjaban scrie:Hermes -Peris de sambata pana luni ....48 de ore ????????????????????????????????????????
se desfasoara cupa aeroporturilor in acest weekend
nu am vazut nicaieri anuntat acest concurs.....abia s-a terminat Navitas.....dar daca este ocupata balta ..asta este !!
multumesc de informatie... !!!
multumesc de informatie... !!!
- ady_brasov
- membru activ
merg la sanpaul balta c&r weekend-ul asta cu un colegshahjaban scrie:Hermes -Peris de sambata pana luni ....48 de ore ????????????????????????????????????????
La Belin Movile(insule) are cineva
un nr de tel sau cum se numeste Balta
ce conditii ar fi?
un nr de tel sau cum se numeste Balta
ce conditii ar fi?
Movile - 0757101597
60 lei 24 ore 3 kg peste retinere, 4 lansete, rezervarea costa 10 lei în plus.
60 lei 24 ore 3 kg peste retinere, 4 lansete, rezervarea costa 10 lei în plus.
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
Scoreiu. Arpasu, Arig, Ucea , Mandra va rog sa imi dati un sfat in legatutura cu drumul si pe care parte e mai recomandat sa intru cu mASINA mentionez ca vreau sa stau 3 zile
pai conteaza foarte multe
vrei pe lac(dale; mal pamant); 'canal de fuga'; pe rau; locuri mai retrase......
tehnica: pluta, 'fund'(ex cu monturi usoare de lac nu o sa poti sa dai pe 'canal de fuga').....
ce pesti 'ai viza'.... caras, crap; somn.. ....
etc
vrei pe lac(dale; mal pamant); 'canal de fuga'; pe rau; locuri mai retrase......
tehnica: pluta, 'fund'(ex cu monturi usoare de lac nu o sa poti sa dai pe 'canal de fuga').....
ce pesti 'ai viza'.... caras, crap; somn.. ....
etc
Am fost la Belin Movile de vineri seara pana sambata dimineata impreuna cu un prieten. Pescuit la feeder + doua lansete de fund pentru pescuit izolat. Seara s-au prins 5 crapi pana in 2 kg, dimineata 2 crapi, un amur + cateva rupturi. Balta e ok, partea proasta e ca nu se mai poate pescui pe latura opusa intrarii din cauza stufului si a nivelului scazut al apei. Unde am pescuit noi (7 si 8 parca) apa avea 1 m si la 15 metri de mal am gasit o zona cu 1.5 m, unde am si dat cu feederele. Daca mergeti sa aveti la voi destule momitoare si carlige ca sunt destule agatatori pe fund.
primul de la pluta a fost mai imbracat