CUPA CARP ZONE
Moderator: florentiniuga
- valiauto68
- membru activ
Re: CUPA CARP ZONE
Ce inseamna sectorizarea asta mary? La ce ajuta?
- Marian Constantin
- Veteran
este foarte simplu ... dai sanse de locul 1 si la standuri mai slab cotatevaliauto68 scrie:Ce inseamna sectorizarea asta mary? La ce ajuta?
ex- daca stg. toroipan face 1 la calitate si 1 la cantitate = 2 puncte
dr. cofetari daca face 1 la cantitate si 2 la calitate = 3 puncte
castiga stg. toroipan ... loc cotat mai slab decat dr. cofetari
- valiauto68
- membru activ
O treaba buna cu sectorizarea. Sa inteleg ca stadurile din B facute de tine sunt cotate mai slab nu?
Cat cat crezi ca o sa ne ia de dimineata sa ne gandim,sa votam....cat timp in afra de tine si organizatori care stiti balta sunt probabil si alti pescari care vin pentru prima sau a doua oara pe balta?
La egalitate de puncte primeaza cantitatea nu? Asa a fost mereu parca.
Cat cat crezi ca o sa ne ia de dimineata sa ne gandim,sa votam....cat timp in afra de tine si organizatori care stiti balta sunt probabil si alti pescari care vin pentru prima sau a doua oara pe balta?
- Marian Constantin
- Veteran
valiauto68 scrie:O treaba buna cu sectorizarea. Sa inteleg ca stadurile din B facute de tine sunt cotate mai slab nu?
in urma concursurilor anterioare da ..
daca este de votat , atunci ne ia foarte mult ...
asteptam decizia organizatorului ...
Sunt de acord cu propunerea ta,Marian.Avand in vedere ca standurile sunt consecutive,nu vad cu ce l-am impedimenta pe domnul George.Trebuie sa-si dea acordul doar organizatorii.Avand in vedere ca scopul este de a "echilibra" competitia,nu vad motive sa nu se intample asa.Un vot de dimineata nu-si are rostul,trebuind discutat doar cu organizatorul.
Asta ca sa nu o dam in.....diverse.blondu68 scrie:Sunt de acord cu propunerea ta,Marian.Avand in vedere ca standurile sunt consecutive,nu vad cu ce l-am impedimenta pe domnul George.Trebuie sa-si dea acordul doar organizatorii.Avand in vedere ca scopul este de a "echilibra" competitia,nu vad motive sa nu se intample asa.Un vot de dimineata nu-si are rostul,trebuind discutat doar cu organizatorul.
- Madalin Dirla
- Veteran
In caz de egalitate la puncte castiga echipa cu cantitatea cea mai mare de peste.
Just!Madalin Dirla scrie:In caz de egalitate la puncte castiga echipa cu cantitatea cea mai mare de peste.
- Marian Constantin
- Veteran
Nici eu nu vad ce rol sa aiba George in hotararea asta ...blondu68 scrie:Sunt de acord cu propunerea ta,Marian.Avand in vedere ca standurile sunt consecutive,nu vad cu ce l-am impedimenta pe domnul George.Trebuie sa-si dea acordul doar organizatorii.Avand in vedere ca scopul este de a "echilibra" competitia,nu vad motive sa nu se intample asa.Un vot de dimineata nu-si are rostul,trebuind discutat doar cu organizatorul.
Daca organizatorul subscrie,nu vad de ce sa nu se intample asa!
Ne vedem pe balta.Fire intine tuturor!
- valiauto68
- membru activ
Clona ce esti!blondu68 scrie:Ne vedem pe balta.Fire intine tuturor!
- Voinescu_Ciprian
- utilizator
imi cer scuze ca nu am putut sa stau pana la premiere am avut o mica problema
si trebuia sa ajung la 3in bucuresti tin sa felicit pe toata lumea castigatorii cat si cei care au pierdut care au facut o figura
frumoasa ne-a facut placere sa luam parte la acest concurs si pe viitor echipa noastra va raspunde prezent
si trebuia sa ajung la 3in bucuresti tin sa felicit pe toata lumea castigatorii cat si cei care au pierdut care au facut o figura
frumoasa ne-a facut placere sa luam parte la acest concurs si pe viitor echipa noastra va raspunde prezent
Voinescu Ciprian - Carp Gym
- Marian Constantin
- Veteran
Cupa Carp Zone ed 2015 se va face ? si daca da pe ce balta si perioada ?