VAND SWINGERE ENERGOTEAM LUMINO
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
VAND SWINGERE ENERGOTEAM LUMINO
Vand set 4 swingere energoteam lumino inox(inclusiv talpa de prindere este de inox) rosu,galben,verde,albastru...cel rosu este putin crapat dar functioneaza si nu ia apa in caz de ploaie...nu au valigeta de transport(i am cumparat de aici de pe forum fara valigeta dar nu i am folosit niciodata deoarece am primit altii fox)...de preferat in Bucuresti...tel 0755062237
- Fişiere ataşate
-
- swinger rosu.jpg (49.58 KiB) Vizualizat de 1373 ori
-
- singere energoteam.jpg (30.92 KiB) Vizualizat de 1373 ori
Re: VAND SWINGERE ENERGOTEAM LUMINO
60 ron/set
paulch scrie:Vand set 4 swingere energoteam lumino inox(inclusiv talpa de prindere este de inox) rosu,galben,verde,albastru...cel rosu este putin crapat dar functioneaza si nu ia apa in caz de ploaie...nu au valigeta de transport(i am cumparat de aici de pe forum fara valigeta dar nu i am folosit niciodata deoarece am primit altii fox)...de preferat in Bucuresti...tel 0755062237
paulch scrie:Vand set 4 swingere energoteam lumino inox(inclusiv talpa de prindere este de inox) rosu,galben,verde,albastru...cel rosu este putin crapat dar functioneaza si nu ia apa in caz de ploaie...nu au valigeta de transport(i am cumparat de aici de pe forum fara valigeta dar nu i am folosit niciodata deoarece am primit altii fox)...de preferat in Bucuresti...tel 0755062237
aveti mp
vandut....se poate inchide topicul...multumesc ptr gazduire!!