Sezon 2014
Moderator: vali003
Sezon 2014
Daca in alti ani ,reuseam sa facem prima iesire la mijlocul lunii Martie ,anul acesta am inceput pescuitul spre sfirsitul lunii Aprilie ,ieri inca mai aveam o pojghita de gheata pe unul din locurile de primavara. Si ca sa ne puna capac, din cauza inundatiilor ,pe multe din zonele bune de primavara, nu avem acces . Cu toate problemele ,primii pesti au inceput sa apara .
Re: Sezon 2014
La multi ani, Vali !!!
Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi !
Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi !
Multumesc , cadou de ziua mea ,o iesire cu un grup de prieteni de vineri pina miercuri la Long Sault .
- florentiniuga
- Master Admin
La multi ani si asteptam pozele! Distractie maxima, relaxare si fire intinse!
O iesire rapida de 4 ore pe un canal in mijlocul orasului .Unde nu exista braconaj ,se prinde peste .
Asa Vali, baga poze ca s-a dat dezlegare la dihanii. Inca mai poti prinde ceva pana o sa se specializeze orezarul si punjaba la ciprinide .. apoi
Peste 10 zile ajung si eu in sfarsit la locul magic, sper sa ne vedem acolo.
Toate cele bune
Peste 10 zile ajung si eu in sfarsit la locul magic, sper sa ne vedem acolo.
Toate cele bune
Ce-si face pescarul cu mana lui se numeste ....boillies
Intre 18 si 20 iulie a avut loc unul dintre cele mai cunoscute concursuri de pescuit la crap din America de nord -CanAm .Se concureaza in doua echipe de cite 15 pescari ,una din Canada ,una din USA .Se pescuieste pe perechi ,un Canadian cu un American ,fiecare cintareste si noteaza pestele celuilalt ,in acest fel ,nu se pot face fraude .
In fiecare an concursul se tine in diferite zone ,un an pe partea Canadiana a fluviului St.Laurence , celalalt an pe partea Americana .Eu am cazut pe un loc destul de bun ,avind in fata doua praguri ,la 10 m primul prag cu adincime de 4 m. ,apoi la 20 de metri al doilea prag cobora la 7-8 m adincime ,mai departe nu se poate pescui ,din cauza curentului .Se pescuieste cu o singura lanseta ,un singur cirlig . Dupa primele 24 h. ,aveam 4-5 pesti ,toti veniti pe primul prag , 4-5 pescari avind cite 6-8 pesti ,deci inca aveam sanse la podium .Am observat , in dreapta mea destul de multa activitate ,la inceputul noptii a doua ,aruncind cu lanseta in aceea zona ,dupa ceva cautari ,am gasit un platou mic ,cu adincime de 2,8-3 m.De pe acest loc am avut trasaturi constante ,reusind pina a doua zi la ora 12 , cind sa terminat concursul ,sa totalizez 22 de crapi ,in greutate de 412 pounds = cam 200 kg. Am reusit sa prind si un crap oglinda ,foarte rari aici la noi ,care sa punctat dublu .
Astfel am cistigat locul 1 la individual ,iar punctele totalizate pentru competitia pe echipe clasind Canada pe locul 1 .
A fost un concurs greu ,ziua foarte cald ,iar noaptea ne mincau tintarii ,dar reusita de a cistiga si la individual si pe echipe ,merita tot efortul .
In fiecare an concursul se tine in diferite zone ,un an pe partea Canadiana a fluviului St.Laurence , celalalt an pe partea Americana .Eu am cazut pe un loc destul de bun ,avind in fata doua praguri ,la 10 m primul prag cu adincime de 4 m. ,apoi la 20 de metri al doilea prag cobora la 7-8 m adincime ,mai departe nu se poate pescui ,din cauza curentului .Se pescuieste cu o singura lanseta ,un singur cirlig . Dupa primele 24 h. ,aveam 4-5 pesti ,toti veniti pe primul prag , 4-5 pescari avind cite 6-8 pesti ,deci inca aveam sanse la podium .Am observat , in dreapta mea destul de multa activitate ,la inceputul noptii a doua ,aruncind cu lanseta in aceea zona ,dupa ceva cautari ,am gasit un platou mic ,cu adincime de 2,8-3 m.De pe acest loc am avut trasaturi constante ,reusind pina a doua zi la ora 12 , cind sa terminat concursul ,sa totalizez 22 de crapi ,in greutate de 412 pounds = cam 200 kg. Am reusit sa prind si un crap oglinda ,foarte rari aici la noi ,care sa punctat dublu .
Astfel am cistigat locul 1 la individual ,iar punctele totalizate pentru competitia pe echipe clasind Canada pe locul 1 .
A fost un concurs greu ,ziua foarte cald ,iar noaptea ne mincau tintarii ,dar reusita de a cistiga si la individual si pe echipe ,merita tot efortul .
Bravo Vali, felicitari!
Surpriza ,surprizelor ,un Muskye -stiuca americana- , de 15,4 kg. prinsa la un pop up Nash ananas pescuind dupa crap pe unul din locurile favorite in Montreal .
Te-ai reprofilat ? Superb exemplarul
PS: parca anul trecut erai mai activ.
PS: parca anul trecut erai mai activ.
Salut Mircea ,adevarat ,anul acesta este mai slabut ,si ca iesiri, capturi. Am inceput tirziu ,spre firsitul lui Aprilie ,dupa o iarna foarte lunga ,restul sezonului fiind dificil .Am prins ceva exemplare mari ,dar nu ca in alti ani .Poate acum pe sfirsit de sezon sa mai prind citiva maricei . Uite unul luat weekendul acesta ,un pic mai mult de 15 kg.
https://www.youtube.com/watch?v=D1rI1R9 ... K79fcREUZQ
https://www.youtube.com/watch?v=D1rI1R9 ... K79fcREUZQ
Super sfirsit de sezon ,in ultimele 4 iesiri am reusit sa aduc pe saltea 7 pesti peste 15 kg .