Delkim TX-i Plus
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Delkim TX-i Plus
Vand un avertizor Delkim TX-i Plus galben nou in cutie + Delkim NiteLite Pro galben + Delkim Duo Carb
Delkim NiteLite Pro galben si Delkim Duo Carb nu sunt noi sunt folosite dar in stare foarte buna (provin dintr-un set de 5 pe care l-am cumparat sh)
Pret pentru tot pachetul 600 lei (se vand numai impreuna)
Contact 0723176665
Delkim NiteLite Pro galben si Delkim Duo Carb nu sunt noi sunt folosite dar in stare foarte buna (provin dintr-un set de 5 pe care l-am cumparat sh)
Pret pentru tot pachetul 600 lei (se vand numai impreuna)
Contact 0723176665
Re: Delkim TX-i Plus
ma intereseaza decat avertizorul ..pret?nu am ce sa fac si cu hagerul.
valabil 550 lei setul
Valabil. Pret FIX 500 lei.
Sent from my GT-N8000 using Tapatalk HD
Sent from my GT-N8000 using Tapatalk HD
Delkim TX-i Plus galben nou in cutie + hardcase + Delkim NiteLite Pro galben + Delkim Duo Carb - 500 lei
valabil
Delkim TX-i Plus galben nou in cutie + hardcase + Delkim NiteLite Pro galben + Delkim Duo Carb - 500 lei
ofer 400 lei ....
Cred ca este a 4 oara cand iti raspund ca nu ma intereseaza alta oferta in afara de pretul cerut si prefer sa il pastrez decat sa il dau cu mai putin. La magazin pachetul costa 1000 lei iar averizorul este nou. NU IL VAND SUB 500 LEI.apicarp scrie:ofer 400 lei ....