![wink ;)](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/3.gif)
baxterwar scrie:si ca desert am dorii si noi 4 kg de mamaliga castigatoare.prietenii stiu d c!
Moderator: florentiniuga
baxterwar scrie:si ca desert am dorii si noi 4 kg de mamaliga castigatoare.prietenii stiu d c!
valiauto68 scrie:Am pescuit de sambata dimineata pana duminica la pranz pe toroipan. Pestele a raspuns f slab si f mic. Au fost tantari in dusmanie ( faceti pregatirile de rigoare)
Nea george zicea ca b-urile au mers mai bine.... Mai putin trafic... Pt mine si rate mai putine.
Se poate propune sa facem pe B-uri concursul? Mai ales ca pe a-uri sunt cateva locuri naspa rau si de campat si de lansat....
Daca pestele nu merge, sa stam si in fulgii si gainatul de rate parca e prea naspa... Sincer sper sa nu ma razgandesc si sa nu mai vin....dupa partida de azi.
Vroiam sa iti atrag atentia ca daca te duci la un antrenament si nu prinzi poate nu e relevant pentru un concurs ...valiauto68 scrie:Mariane pe banii mei fac ce vreau! Daca am o problema, personala,medicala, sau de alta natura, concurez sau nu.
Mai gandeste putin inainte sa scrii. Cum adica " ca sa nu mai vii trebuie sa vinzi locul" ? Eu nu am cerut banii de avans inapoi. Si cu sulimanu nu te-am sabotat pe tine in vreun fel. Nu stiu de ce iti place tie sa dezgropi mortii.
Aici e vb de altceva, in plus atunci cand am achitat eu avansul era vb de un concurs cu 20 echipe, 2 sectoare! Dupa ce unii s-au retras ,sau nu au mai platit avansul, a ramas un concurs cu 10 echipe cu premii mai mici la aceeasi taxa! Deci alte reguli, alt joc.
Si ce imi spui tu? Sa joc alt joc decat ala la care am platit? Si asta obligatoriu?
P.s. Berea si cafeaua le aduc de acasa, nu trebuie sa stau la rate ca sa fiu mai aproape de bar....
RazvanGB scrie:Si cred ca mult mai importante sunt cupele decat partea financiara !
Faceti un calcul simplu 150 lei /om /48h! ziceti-mi pe cate balti putem pescuii la pretul asta c&r ! (Tarife oficiale ! Nu prietenii , pile, relatii... etc...) asa ca povesti dastea cum ca sau micsorat premiile ... mai ganditiva odata...
Si nada oricum ai cumpara pentru orice partida... nu esti obligat sa iei boiles de 70-100 lei /kg...