-1 -MITRANESCU
-2-MATY
-3 -MARY
sau in cel mai prost caz asa
1-MATY
2-MITRANESCU
3-MARY
ps .in curand o sa aflati si de ce
![thinking :-?](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/39.gif)
Moderator: florentiniuga
Corect!!!florentiniuga scrie:E mai bine sa nu facem acuzatii fara acoperire in dovezi.
Acuzatiile pe care le facem nu au dovezi ca sunt acuzatii ...florentiniuga scrie:E mai bine sa nu facem acuzatii fara acoperire in dovezi.
florin mirea scrie:Este foame mare ca doar este criza financiara,doar nu credeti ca a facuto pentru o cupa![]()
Eu am sa merg la aceste concursuri pentru ca este "loc"...MDI scrie:Daca ar fi dupa mine eu nu asa mai participa la aceste concursuri unde este loc de manevre!
Pe bune nu cred ca ne poate invinge cineva!
Fir intins!
Dane, pt. mine echipa ta si cea a lui Mary sunteti castigatorii concursului.Dan Mitranescu scrie:Eu am sa merg la aceste concursuri pentru ca este "loc"...MDI scrie:Daca ar fi dupa mine eu nu asa mai participa la aceste concursuri unde este loc de manevre!
Pe bune nu cred ca ne poate invinge cineva!
Fir intins!![]()
Ma bucur ca exista o motivatie in plus : sa-i bat pe limba lor
hai sa-ti explic,ghita avea 164 gk locul 6 la cantitate -6 puncte si nu avea cum sa urce mai mult iar la capturi mai mult de locul 2 nu avea cum sa-l depasasca pe maty deci 8 puncte adica loc nasol ca noi aveam 7 puncte,si aici a intervenit stimularea sau nu stiu cum sa-i zic si cineva a primit bile sau altceva sa traga sa prinda peste mare ca sa ne depasasca pe noi la capturi si asa am fost devansati cu 3 puncte,si dupa 72 ore de tras ca nebunii pe vremea aia sa aflii ca nu prinzi podium nu cred ca e chiar bine,mai ales cand aflii ca nu am fost batuti cu sportivitate ca din punct de vedere legal e la limita.Sionut scrie:Nu prea inteleg inteleg supararile voastre.Am citit pe ambele forumuri si in afara de faptul ca s-a afirmat ca s-a pescuit pe alt pat de bile (al vecinului-aici trebuia chemat arbitrul si corectat acest lucru), in rest nu a fost nimic ilegal. Se stia de la inceput ca sund doua clasamente, care puncteaza in mod egal (au aceeasi pondere in rezultatul final), deci tactica trebuia adaptata acestui lucru. Si oricum, la multe concursuri,cand nu mai ai sanse la podium, incerci s-o dai pe captura, cu atat mai mult acum cand datorita felului in care s-a facut clasamentul te putea salta pozitii bune.
Respecte !
Adica este corect sa te duci la vecinu sa-i dai nada sa pescuiasca pe patul tau pentru a influenta clasamentul ?Sionut scrie:Nu prea inteleg inteleg supararile voastre.Am citit pe ambele forumuri si in afara de faptul ca s-a afirmat ca s-a pescuit pe alt pat de bile (al vecinului-aici trebuia chemat arbitrul si corectat acest lucru), in rest nu a fost nimic ilegal. Se stia de la inceput ca sund doua clasamente, care puncteaza in mod egal (au aceeasi pondere in rezultatul final), deci tactica trebuia adaptata acestui lucru. Si oricum, la multe concursuri,cand nu mai ai sanse la podium, incerci s-o dai pe captura, cu atat mai mult acum cand datorita felului in care s-a facut clasamentul te putea salta pozitii bune.
Respecte !
Dan Mitranescu scrie:Adica este corect sa te duci la vecinu sa-i dai nada sa pescuiasca pe patul tau pentru a influenta clasamentul ?Sionut scrie:Nu prea inteleg inteleg supararile voastre.Am citit pe ambele forumuri si in afara de faptul ca s-a afirmat ca s-a pescuit pe alt pat de bile (al vecinului-aici trebuia chemat arbitrul si corectat acest lucru), in rest nu a fost nimic ilegal. Se stia de la inceput ca sund doua clasamente, care puncteaza in mod egal (au aceeasi pondere in rezultatul final), deci tactica trebuia adaptata acestui lucru. Si oricum, la multe concursuri,cand nu mai ai sanse la podium, incerci s-o dai pe captura, cu atat mai mult acum cand datorita felului in care s-a facut clasamentul te putea salta pozitii bune.
Respecte !
Ce vroiai sa-si faca reclamatie singuri ?
Daca este pe strategii de acest fel se pricepe destul de bine si Mitranescu la ele si are cu ce sa le faca ...cu sute de kg de mamaliga ,nu cu o mana de bile.
Si cel mai important lucru este ca avem si cu cine ...![]()
O sa fie totul legal ...promit ...!!!