CUPA CARP ZONE
Moderator: florentiniuga
Re: CUPA CARP ZONE
Daca o luam pe "cuvantul" la toti ... inseamna ca avem 19 echipe participante 100%, doar avansul da oarecum siguranta participarii la concurs... Hai sa trecem la fapte... cele 7 echipe sa plateasca avansul pentru concurs maine si promit ca 100 lei din echipa a 20- a ii suport eu personal!
- cristianocnaru
- membru activ
Salutare, Sa inteleg ca vinerea aceeasta vom afla daca se v-a mai tine acest concurs ?
- florian serban
- Veteran
Jobul pe care il am nu imi permite sa ajung la banca cand vreau eu.daca am spus ca venim,RazvanGB scrie:Daca o luam pe "cuvantul" la toti ... inseamna ca avem 19 echipe participante 100%, doar avansul da oarecum siguranta participarii la concurs... Hai sa trecem la fapte... cele 7 echipe sa plateasca avansul pentru concurs maine si promit ca 100 lei din echipa a 20- a ii suport eu personal!
nu se pune problema sa nu venim..maine o Sa facem tot posibilul sa achitam taxa daca se crede ca asta e problema..
florian serban scrie:Jobul pe care il am nu imi permite sa ajung la banca cand vreau eu.daca am spus ca venim,RazvanGB scrie:Daca o luam pe "cuvantul" la toti ... inseamna ca avem 19 echipe participante 100%, doar avansul da oarecum siguranta participarii la concurs... Hai sa trecem la fapte... cele 7 echipe sa plateasca avansul pentru concurs maine si promit ca 100 lei din echipa a 20- a ii suport eu personal!
nu se pune problema sa nu venim..maine o Sa facem tot posibilul sa achitam taxa daca se crede ca asta e problema..
Nu este problema doar de o echipa aici ... este vorba de 9 echipe de care restul echipelor nu stiu nimic... as fi bucuros ca si celelalte echipe sa fie exact in situatia in care esti tu acum!
Va salut, echipa- Matei Vasilescu si Paul Rebega au platit integral la mine.
Ne cerem scuze ca anuntam asa tarziu dar din pacate nu putem participa la acest concurs.Dorim fir intins tuturor participantilor.
Adrian Sovrea +Dan Relea
Adrian Sovrea +Dan Relea
- cristianocnaru
- membru activ
Mai are loc acest concurs sau nu ?
Cu parere de rau , din cauza unor probleme personale si mai ales pentru'ca exista destula incertitudine in ceea ce priveste acest concurs !
Echipa Release Carp Team (Bogdan C - Dany Neamtu - partener) dorim retragerea din acest concurs si evident dorim a ni'se inapoia avansul achitat, 250 RON .
De asemenea va rugam foarte frumos sa ne virati bani in cursul zilei de maine in contul deschis la banca Raiffeisen Bank.
Cont : RO 34 RZBR 0000 0600 1465 5220 , titular cont Marius Bogdan Calota .
Avand in vedere ca avansul a fost achitat tot intr'un cont de Raiffeisen , returnarea sumei nu a'r trebui sa fie o problema .
Multumim frumos pentru intelegere.
Echipa Release Carp Team (Bogdan C - Dany Neamtu - partener) dorim retragerea din acest concurs si evident dorim a ni'se inapoia avansul achitat, 250 RON .
De asemenea va rugam foarte frumos sa ne virati bani in cursul zilei de maine in contul deschis la banca Raiffeisen Bank.
Cont : RO 34 RZBR 0000 0600 1465 5220 , titular cont Marius Bogdan Calota .
Avand in vedere ca avansul a fost achitat tot intr'un cont de Raiffeisen , returnarea sumei nu a'r trebui sa fie o problema .
Multumim frumos pentru intelegere.
- RAZVAN GHEORGHE
- senior
Madalin se mai tine concursul?Te intreb deoarece maine trebuie sa ma apuc sa fac bilele pentru crapii din Greaca
RAZVAN GHEORGHE
www.carpbait.ro
www.carpbait.ro
Concursul se tine cu echipele care vor plati pana la data concursului.
Se va face doar un sector, probabil A-urile ( daca se va mari nr de echipe revenim cu doua sectoare ) cu departajare cantitate-calitate si cu premii recalculate in functie de cate echipe vom avea inscrise la ora concursului.
Se vor face si meniuri de mancare ( diseara se vor afisa ).
Daca aveti propuneri scrieti si le discutam.
Cei ce au achitat avans si vor sa se retraga, trebuie sa-si vanda locul....concursul nu mai este o incertitudine, se tine in data anuntata initial. Multumim !
1. Cristian si Gabriel Ocnaru.................................................. achitat integral 1
2. Stavarache + parteneri...................................................... achitat integral 2
3.CARP GYM -GRECU FLORIN+VOINESCU CIPRIAN +OBIZIUC DAN.......... achitat avans 3
4.Zaharia Iulian + Cristina..................................................... achitat integral 4
5 Neacsu Dorin -Vasile Cornel -Cristian Ene ................................. achitat integral 5
6. Bax + parteneri............................................................... achitat avans 6
7. CARPatic Team............................................................... achitat avans 7
8.RBS Carp Team - Razvan + Bogdan + Sorin ................................ achitat avans 8
9. Valentin Gheorghe .......................................................... achitat avans 9
10.Bogdan C - Dany Neamtu - partener (Release Carp Team)..............achitat avans 10
11. Vasilescu Matei -Paul Rebega ............................................. achitat integral 11
se pot inscrie echipe pana la data concursului
Se va face doar un sector, probabil A-urile ( daca se va mari nr de echipe revenim cu doua sectoare ) cu departajare cantitate-calitate si cu premii recalculate in functie de cate echipe vom avea inscrise la ora concursului.
Se vor face si meniuri de mancare ( diseara se vor afisa ).
Daca aveti propuneri scrieti si le discutam.
Cei ce au achitat avans si vor sa se retraga, trebuie sa-si vanda locul....concursul nu mai este o incertitudine, se tine in data anuntata initial. Multumim !
1. Cristian si Gabriel Ocnaru.................................................. achitat integral 1
2. Stavarache + parteneri...................................................... achitat integral 2
3.CARP GYM -GRECU FLORIN+VOINESCU CIPRIAN +OBIZIUC DAN.......... achitat avans 3
4.Zaharia Iulian + Cristina..................................................... achitat integral 4
5 Neacsu Dorin -Vasile Cornel -Cristian Ene ................................. achitat integral 5
6. Bax + parteneri............................................................... achitat avans 6
7. CARPatic Team............................................................... achitat avans 7
8.RBS Carp Team - Razvan + Bogdan + Sorin ................................ achitat avans 8
9. Valentin Gheorghe .......................................................... achitat avans 9
10.Bogdan C - Dany Neamtu - partener (Release Carp Team)..............achitat avans 10
11. Vasilescu Matei -Paul Rebega ............................................. achitat integral 11
se pot inscrie echipe pana la data concursului
Ultima oară modificat 06 Iun 2014, 10:47 de către Costi P, modificat 1 dată în total.
BRAVO COSTI stiam ca ma pot baza pe tine
RAZVANE te astept la concurs
Acum putem sta linistiti, de 1 luna de zile nu am mai fost la un concurs si credeam ca ratez si sansa asta.BV .Da-i bice razvane la bile
FairPlay Fishing Club
Este balta la care cantitate - calitate se preteaza cel mai bine.
FairPlay Fishing Club
- Marian Constantin
- Veteran
Costy , te am tot sunat ti am dat si mesaje si nici un raspuns de la tine decat ca esti in sedinta ..., vreau sa achit avansul ....