P.S. : Stiu ca e o idee cam traznita dar macar functioneaza
![rofl =))](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/24.gif)
![tongue :P](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/10.gif)
Moderator: gor965
Intrebarea mea este urmatoarea,pe balta ai avut aceleasi rezultate ca in acvariu?????m33hay scrie:As vrea sa va spun o mica povestioara :Acum un an pe cand nu aveam ce face , ma tot gandeam cu pot testa momeliile pentru crap (unele cumparate sau chiar inventate de mine) , si indata mi-a venit o idee ... Stiam ca bunicul meu are o crescatorie si un "acvariu" cam cat un birou (masa) . Asa ca m-am dus la el la crescatorie , am umplut acvariul cu apa din crescatorie si l-am rugat pe bunicul meu sa-mi scoata un crap mai maricel (1-2 Kg) si sa m-il puna in acvariu . Am taiat o bucata de guta ( 30 cm ) si i-am atasat un ac ,iar pe ac ii pun momeala . Si asa eu mi-am creat propria masinarie (daca se poate spune asa ) de testat momeli , sincer sa fiu chiar a dat roade...
P.S. : Stiu ca e o idee cam traznita dar macar functioneaza. Astept parerile voastre. Daca vreti spuneti-ne si noua ce momeli a-ti creat dumneavoastra
MDI scrie:Intrebarea mea este urmatoarea,pe balta ai avut aceleasi rezultate ca in acvariu?????m33hay scrie:As vrea sa va spun o mica povestioara :Acum un an pe cand nu aveam ce face , ma tot gandeam cu pot testa momeliile pentru crap (unele cumparate sau chiar inventate de mine) , si indata mi-a venit o idee ... Stiam ca bunicul meu are o crescatorie si un "acvariu" cam cat un birou (masa) . Asa ca m-am dus la el la crescatorie , am umplut acvariul cu apa din crescatorie si l-am rugat pe bunicul meu sa-mi scoata un crap mai maricel (1-2 Kg) si sa m-il puna in acvariu . Am taiat o bucata de guta ( 30 cm ) si i-am atasat un ac ,iar pe ac ii pun momeala . Si asa eu mi-am creat propria masinarie (daca se poate spune asa ) de testat momeli , sincer sa fiu chiar a dat roade...
P.S. : Stiu ca e o idee cam traznita dar macar functioneaza. Astept parerile voastre. Daca vreti spuneti-ne si noua ce momeli a-ti creat dumneavoastra
![]()
Totul ambiguu,pina la urma ce vrei sa spui cu asta.Probabil ca rime ,viermusi ,libelule,mamaliga au mers si a cincea probabil ca nu.Care sa fi fost aiam33hay scrie:MDI scrie:Intrebarea mea este urmatoarea,pe balta ai avut aceleasi rezultate ca in acvariu?????m33hay scrie:As vrea sa va spun o mica povestioara :Acum un an pe cand nu aveam ce face , ma tot gandeam cu pot testa momeliile pentru crap (unele cumparate sau chiar inventate de mine) , si indata mi-a venit o idee ... Stiam ca bunicul meu are o crescatorie si un "acvariu" cam cat un birou (masa) . Asa ca m-am dus la el la crescatorie , am umplut acvariul cu apa din crescatorie si l-am rugat pe bunicul meu sa-mi scoata un crap mai maricel (1-2 Kg) si sa m-il puna in acvariu . Am taiat o bucata de guta ( 30 cm ) si i-am atasat un ac ,iar pe ac ii pun momeala . Si asa eu mi-am creat propria masinarie (daca se poate spune asa ) de testat momeli , sincer sa fiu chiar a dat roade...
![]()
Sincer sa fiu ...exact aceleasi rezultate :p ...Depinde : 4 mome;i din 5 au mers)
CE MOTIVE AS AVEA ?LARY scrie:Un crap tinut in captivitate nu o sa se hraneasca usor, tu ne minti.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cu prima ocazie ( cel mai probabil in vacanta de Pasti) am sa ma duc la bunicul meu si o sa fac cateva poze ca sa te conving .LARY scrie:Eu am un agvariu de 120 litri, vara trecuta lam unplut cu apa pe balcon si am bagat niste carasei cit palma, leam pus 6/7 rime si vreo 20 viermuse dupa o saptamina tot acolo ereau.
Sa inteleg ca nu lea fost foame sau tineau regim.
Asa ca nu te cred si un agvariu cit masanici asta nu o cred, agvariu de 1000/1500 litri.
Poate aduci ceva dovezi, pina atunci dami voie sa nu te cred.
Cu mare placere...maine voi afisa una , ca acum am putina treaba , dar nu se stiedarius_gabi scrie:poate ne trimit si noua o reteta din alea 5
fir intins si m-ai multe experimente
LARY scrie:Eu am un agvariu de 120 litri, vara trecuta lam unplut cu apa pe balcon si am bagat niste carasei cit palma, leam pus 6/7 rime si vreo 20 viermuse dupa o saptamina tot acolo ereau.
Sa inteleg ca nu lea fost foame sau tineau regim.
Asa ca nu te cred si un agvariu cit masanici asta nu o cred, agvariu de 1000/1500 litri.
Poate aduci ceva dovezi, pina atunci dami voie sa nu te cred.
Voi a-ti vazut acvariile din Cora , Auchan etc. . Ganditi-va ca 2 acvarii din acelea sunt lipite si formeaza un intreg ..ce e asa de imposibil ?Alexandru scrie:Teddy are multa si mare dreptate, si Lary a scris un adevar.