Mod de testare a momelilor pentru crap ! EXPERIMENTal
Moderator: gor965
- Adam Mihai
- membru activ
Mod de testare a momelilor pentru crap ! EXPERIMENTal
As vrea sa va spun o mica povestioara :Acum un an pe cand nu aveam ce face , ma tot gandeam cu pot testa momeliile pentru crap (unele cumparate sau chiar inventate de mine) , si indata mi-a venit o idee ... Stiam ca bunicul meu are o crescatorie si un "acvariu" cam cat un birou (masa) . Asa ca m-am dus la el la crescatorie , am umplut acvariul cu apa din crescatorie si l-am rugat pe bunicul meu sa-mi scoata un crap mai maricel (1-2 Kg) si sa m-il puna in acvariu . Am taiat o bucata de guta ( 30 cm ) si i-am atasat un ac ,iar pe ac ii pun momeala . Si asa eu mi-am creat propria masinarie (daca se poate spune asa ) de testat momeli , sincer sa fiu chiar a dat roade...
P.S. : Stiu ca e o idee cam traznita dar macar functioneaza . Astept parerile voastre. Daca vreti spuneti-ne si noua ce momeli a-ti creat dumneavoastra
P.S. : Stiu ca e o idee cam traznita dar macar functioneaza . Astept parerile voastre. Daca vreti spuneti-ne si noua ce momeli a-ti creat dumneavoastra
!!! F!R !NT!NS !!!
- Madalin Dirla
- Veteran
Re: Mod de testare a momelilor pentru crap ! EXPERIMENTal
Intrebarea mea este urmatoarea,pe balta ai avut aceleasi rezultate ca in acvariu?????m33hay scrie:As vrea sa va spun o mica povestioara :Acum un an pe cand nu aveam ce face , ma tot gandeam cu pot testa momeliile pentru crap (unele cumparate sau chiar inventate de mine) , si indata mi-a venit o idee ... Stiam ca bunicul meu are o crescatorie si un "acvariu" cam cat un birou (masa) . Asa ca m-am dus la el la crescatorie , am umplut acvariul cu apa din crescatorie si l-am rugat pe bunicul meu sa-mi scoata un crap mai maricel (1-2 Kg) si sa m-il puna in acvariu . Am taiat o bucata de guta ( 30 cm ) si i-am atasat un ac ,iar pe ac ii pun momeala . Si asa eu mi-am creat propria masinarie (daca se poate spune asa ) de testat momeli , sincer sa fiu chiar a dat roade...
- Adam Mihai
- membru activ
MDI scrie:Intrebarea mea este urmatoarea,pe balta ai avut aceleasi rezultate ca in acvariu?????m33hay scrie:As vrea sa va spun o mica povestioara :Acum un an pe cand nu aveam ce face , ma tot gandeam cu pot testa momeliile pentru crap (unele cumparate sau chiar inventate de mine) , si indata mi-a venit o idee ... Stiam ca bunicul meu are o crescatorie si un "acvariu" cam cat un birou (masa) . Asa ca m-am dus la el la crescatorie , am umplut acvariul cu apa din crescatorie si l-am rugat pe bunicul meu sa-mi scoata un crap mai maricel (1-2 Kg) si sa m-il puna in acvariu . Am taiat o bucata de guta ( 30 cm ) si i-am atasat un ac ,iar pe ac ii pun momeala . Si asa eu mi-am creat propria masinarie (daca se poate spune asa ) de testat momeli , sincer sa fiu chiar a dat roade...
Sincer sa fiu ...exact aceleasi rezultate :p ...Depinde : 4 mome;i din 5 au mers )
!!! F!R !NT!NS !!!
- faraon tudor
- membru activ
Totul ambiguu,pina la urma ce vrei sa spui cu asta.Probabil ca rime ,viermusi ,libelule,mamaliga au mers si a cincea probabil ca nu.Care sa fi fost aiam33hay scrie:MDI scrie:Intrebarea mea este urmatoarea,pe balta ai avut aceleasi rezultate ca in acvariu?????m33hay scrie:As vrea sa va spun o mica povestioara :Acum un an pe cand nu aveam ce face , ma tot gandeam cu pot testa momeliile pentru crap (unele cumparate sau chiar inventate de mine) , si indata mi-a venit o idee ... Stiam ca bunicul meu are o crescatorie si un "acvariu" cam cat un birou (masa) . Asa ca m-am dus la el la crescatorie , am umplut acvariul cu apa din crescatorie si l-am rugat pe bunicul meu sa-mi scoata un crap mai maricel (1-2 Kg) si sa m-il puna in acvariu . Am taiat o bucata de guta ( 30 cm ) si i-am atasat un ac ,iar pe ac ii pun momeala . Si asa eu mi-am creat propria masinarie (daca se poate spune asa ) de testat momeli , sincer sa fiu chiar a dat roade...
Sincer sa fiu ...exact aceleasi rezultate :p ...Depinde : 4 mome;i din 5 au mers )
- Madalin Dirla
- Veteran
Pot sa iti trimit si eu niste bile pt. un experiment?
conditiile din acvariu sunt total diferite de cele din balta. temperatura apei, presiunea atmosferica, vizibilitate,tipul de substrat, si ar mai fi destule. singurul test relativ corect in acvariu este mecanica monturii, acolo pestele are acelasi stil. in rest....
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Un crap tinut in captivitate nu o sa se hraneasca usor, tu ne minti.
Tel0762.865.274
- Adam Mihai
- membru activ
CE MOTIVE AS AVEA ?LARY scrie:Un crap tinut in captivitate nu o sa se hraneasca usor, tu ne minti.
!!! F!R !NT!NS !!!
Eu am un agvariu de 120 litri, vara trecuta lam unplut cu apa pe balcon si am bagat niste carasei cit palma, leam pus 6/7 rime si vreo 20 viermuse dupa o saptamina tot acolo ereau.
Sa inteleg ca nu lea fost foame sau tineau regim.
Asa ca nu te cred si un agvariu cit masa nici asta nu o cred, agvariu de 1000/1500 litri.
Poate aduci ceva dovezi, pina atunci dami voie sa nu te cred.
Asa ca nu te cred si un agvariu cit masa nici asta nu o cred, agvariu de 1000/1500 litri.
Tel0762.865.274
- Adam Mihai
- membru activ
Cu prima ocazie ( cel mai probabil in vacanta de Pasti) am sa ma duc la bunicul meu si o sa fac cateva poze ca sa te conving .LARY scrie:Eu am un agvariu de 120 litri, vara trecuta lam unplut cu apa pe balcon si am bagat niste carasei cit palma, leam pus 6/7 rime si vreo 20 viermuse dupa o saptamina tot acolo ereau.
P.S. : Ce am uitat sa va spun : In fiecare saptamana schimb pestele din acvariu si conditiile din el sunt aproape indentice cu cele din balta
!!! F!R !NT!NS !!!
- darius_gabi
- utilizator
poate ne trimit si noua o reteta din alea 5
fir intins si m-ai multe experimente
- Adam Mihai
- membru activ
Cu mare placere...maine voi afisa una , ca acum am putina treaba , dar nu se stiedarius_gabi scrie:poate ne trimit si noua o reteta din alea 5
!!! F!R !NT!NS !!!
Teddy are multa si mare dreptate, si Lary a scris un adevar.
- faraon tudor
- membru activ
LARY scrie:Eu am un agvariu de 120 litri, vara trecuta lam unplut cu apa pe balcon si am bagat niste carasei cit palma, leam pus 6/7 rime si vreo 20 viermuse dupa o saptamina tot acolo ereau.
Daca introduci citeva rime si citiva viermusi intru-n acvariu populat cu pesti si plante unde sa creat un biotop si in care pestii se simt ca in mediul lor natural,o sa observati mai ales daca nici nu au primit ratia de hrana zilnica, ca se bat pe rime si viermusi ba chiar pe boilesuri. Sanatate si spor la experimente
- Adam Mihai
- membru activ
Voi a-ti vazut acvariile din Cora , Auchan etc. . Ganditi-va ca 2 acvarii din acelea sunt lipite si formeaza un intreg ..ce e asa de imposibil ?Alexandru scrie:Teddy are multa si mare dreptate, si Lary a scris un adevar.
!!! F!R !NT!NS !!!