vand 10 picheti din inox - home made
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- alecsandru
- senior
vand 10 picheti din inox - home made
Pichetii sunt facuti din teava de inox, foarte rezistenta, nu se indoaie daca pamantul este tare:> 6 picheti au filet din alama iar ceilalti 4 au filet interior. Dimenziune 60 cm. Pot fi vazuti in Bucuresti zona Morarilor. Pichetii au fost scosi o singura data pe balta (doar cei 6 cu filet din alama). Am atasat mai jos pozele cu cei 4 picheti fara filet de alama, la solicitare atasez poze si cu ceilalti 6.
Pret pentru toti 10 - > 300 lei.
- Fişiere ataşate
-
- pic 2.jpg (24.99 KiB) Vizualizat de 1860 ori
-
- pic 1.jpg (21.12 KiB) Vizualizat de 1860 ori
...oboseala vine din odihnă!
- alecsandru
- senior
Re: vand 10 picheti din inox - home made
upalecsandru scrie:Pichetii sunt facuti din teava de inox, foarte rezistenta, nu se indoaie daca pamantul este tare:> 6 picheti au filet din alama iar ceilalti 4 au filet interior. Dimenziune 60 cm. Pot fi vazuti in Bucuresti zona Morarilor. Pichetii au fost scosi o singura data pe balta (doar cei 6 cu filet din alama). Am atasat mai jos pozele cu cei 4 picheti fara filet de alama, la solicitare atasez poze si cu ceilalti 6.
- alecsandru
- senior
alecsandru scrie:upalecsandru scrie:Pichetii sunt facuti din teava de inox, foarte rezistenta, nu se indoaie daca pamantul este tare:> 6 picheti au filet din alama iar ceilalti 4 au filet interior. Dimenziune 60 cm. Pot fi vazuti in Bucuresti zona Morarilor. Pichetii au fost scosi o singura data pe balta (doar cei 6 cu filet din alama). Am atasat mai jos pozele cu cei 4 picheti fara filet de alama, la solicitare atasez poze si cu ceilalti 6.
- alecsandru
- senior
up - la pretul de 30 lei/pichet inox nu gasiti niciundealecsandru scrie:Pichetii sunt facuti din teava de inox, foarte rezistenta, nu se indoaie daca pamantul este tare:> 6 picheti au filet din alama iar ceilalti 4 au filet interior. Dimenziune 60 cm. Pot fi vazuti in Bucuresti zona Morarilor. Pichetii au fost scosi o singura data pe balta (doar cei 6 cu filet din alama). Am atasat mai jos pozele cu cei 4 picheti fara filet de alama, la solicitare atasez poze si cu ceilalti 6.
![on the phone :)]](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/100.gif)
- alecsandru
- senior
upalecsandru scrie:Pichetii sunt facuti din teava de inox, foarte rezistenta, nu se indoaie daca pamantul este tare:> 6 picheti au filet din alama iar ceilalti 4 au filet interior. Dimenziune 60 cm. Pot fi vazuti in Bucuresti zona Morarilor. Pichetii au fost scosi o singura data pe balta (doar cei 6 cu filet din alama). Am atasat mai jos pozele cu cei 4 picheti fara filet de alama, la solicitare atasez poze si cu ceilalti 6.
- alecsandru
- senior
- alecsandru
- senior
- alecsandru
- senior
alecsandru scrie:Pichetii sunt facuti din teava de inox, foarte rezistenta, nu se indoaie daca pamantul este tare:> 6 picheti au filet din alama iar ceilalti 4 au filet interior. Dimenziune 60 cm. Pot fi vazuti in Bucuresti zona Morarilor. Pichetii au fost scosi o singura data pe balta (doar cei 6 cu filet din alama). Am atasat mai jos pozele cu cei 4 picheti fara filet de alama, la solicitare atasez poze si cu ceilalti 6.
up
- alecsandru
- senior
270 pret noualecsandru scrie:Pichetii sunt facuti din teava de inox, foarte rezistenta, nu se indoaie daca pamantul este tare:> 6 picheti au filet din alama iar ceilalti 4 au filet interior. Dimenziune 60 cm. Pot fi vazuti in Bucuresti zona Morarilor. Pichetii au fost scosi o singura data pe balta (doar cei 6 cu filet din alama). Am atasat mai jos pozele cu cei 4 picheti fara filet de alama, la solicitare atasez poze si cu ceilalti 6.
- alecsandru
- senior
alecsandru scrie:270 pret noualecsandru scrie:Pichetii sunt facuti din teava de inox, foarte rezistenta, nu se indoaie daca pamantul este tare:> 6 picheti au filet din alama iar ceilalti 4 au filet interior. Dimenziune 60 cm. Pot fi vazuti in Bucuresti zona Morarilor. Pichetii au fost scosi o singura data pe balta (doar cei 6 cu filet din alama). Am atasat mai jos pozele cu cei 4 picheti fara filet de alama, la solicitare atasez poze si cu ceilalti 6.
up
- alecsandru
- senior
au mai ramas doar cei 4 - filet interior - 120 lei !alecsandru scrie:Pichetii sunt facuti din teava de inox, foarte rezistenta, nu se indoaie daca pamantul este tare:> 6 picheti au filet din alama iar ceilalti 4 au filet interior. Dimenziune 60 cm. Pot fi vazuti in Bucuresti zona Morarilor. Pichetii au fost scosi o singura data pe balta (doar cei 6 cu filet din alama). Am atasat mai jos pozele cu cei 4 picheti fara filet de alama, la solicitare atasez poze si cu ceilalti 6.
- Fişiere ataşate
-
- pic 1.jpg (21.12 KiB) Vizualizat de 1528 ori
- alecsandru
- senior
alecsandru scrie:au mai ramas doar cei 4 - filet interior - 120 lei !alecsandru scrie:Pichetii sunt facuti din teava de inox, foarte rezistenta, nu se indoaie daca pamantul este tare:> 6 picheti au filet din alama iar ceilalti 4 au filet interior. Dimenziune 60 cm. Pot fi vazuti in Bucuresti zona Morarilor. Pichetii au fost scosi o singura data pe balta (doar cei 6 cu filet din alama). Am atasat mai jos pozele cu cei 4 picheti fara filet de alama, la solicitare atasez poze si cu ceilalti 6.
up
- alecsandru
- senior
upalecsandru scrie:au mai ramas doar cei 4 - filet interior - 120 lei !alecsandru scrie:Pichetii sunt facuti din teava de inox, foarte rezistenta, nu se indoaie daca pamantul este tare:> 6 picheti au filet din alama iar ceilalti 4 au filet interior. Dimenziune 60 cm. Pot fi vazuti in Bucuresti zona Morarilor. Pichetii au fost scosi o singura data pe balta (doar cei 6 cu filet din alama). Am atasat mai jos pozele cu cei 4 picheti fara filet de alama, la solicitare atasez poze si cu ceilalti 6.
- alecsandru
- senior
upalecsandru scrie:au mai ramas doar cei 4 - filet interior - 120 lei !alecsandru scrie:Pichetii sunt facuti din teava de inox, foarte rezistenta, nu se indoaie daca pamantul este tare:> 6 picheti au filet din alama iar ceilalti 4 au filet interior. Dimenziune 60 cm. Pot fi vazuti in Bucuresti zona Morarilor. Pichetii au fost scosi o singura data pe balta (doar cei 6 cu filet din alama). Am atasat mai jos pozele cu cei 4 picheti fara filet de alama, la solicitare atasez poze si cu ceilalti 6.
- alecsandru
- senior
alecsandru scrie:upalecsandru scrie:au mai ramas doar cei 4 - filet interior - 120 lei !alecsandru scrie:Pichetii sunt facuti din teava de inox, foarte rezistenta, nu se indoaie daca pamantul este tare:> 6 picheti au filet din alama iar ceilalti 4 au filet interior. Dimenziune 60 cm. Pot fi vazuti in Bucuresti zona Morarilor. Pichetii au fost scosi o singura data pe balta (doar cei 6 cu filet din alama). Am atasat mai jos pozele cu cei 4 picheti fara filet de alama, la solicitare atasez poze si cu ceilalti 6.