comparatie daiwa-chub

Moderatori: gor965, florentiniuga

Scrie răspuns
sagiblue
utilizator
utilizator

comparatie daiwa-chub

Mesaj de sagiblue » 21 Mar 2009, 13:08

buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un sfat:am intrat in 2 magazine diferite sa-mi iau 2 lansete de crap si negustorii mi-au recomandat ,unul daiwa mission 3.9m,3.5lbs,pret470lei,iar celalalt chub outkast aceleasi date tehnice,pret 440lei.mentionez ca le echipez cu bbrlc si nu le iau neaparat pt concursuri. ce sa fac?multumesc.

gadjo
senior
senior

Re: comparatie daiwa-chub

Mesaj de gadjo » 21 Mar 2009, 15:50

sfatul meu e sa le incerci la rece cum se zice sa vezi care ti se potriveste mai bine.Acum ideile sunt impartite in sensul ca multi o sa iti spuna ca in banii astia gasesti ceva mai bun si mai calitativ.Eu personal am auzit lucruri bune despre chub-uri si as opta pentru ele dar cred ca fiecare bat se potriveste in functie de pescar asa ca trebuie sa le compari singur
Clubul Sportiv "Planet Carp"
www.planetcarp.ro

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 21 Mar 2009, 16:20

sagiblue scrie:........... ce sa fac?
Daca ai deja mulineta , du-te in fiecare magazin , pune mulineta pe fiecare bat in parte si vezi care-ti pica mai bine la mana . E chestie de gust...una din ele sigur iti va placea mai tare ! Vezi care-ti pare mai usoara ori mai subtire (dupa cum preferi blankul), indoaie putin lanseta si vezi cum lucreaza sub tensiune (sunt progresive amandoua din cate am citit eu dar poate lucreaza un pic diferit ), care tip de inele iti plac (Daiwa are inele inguste cu un singur picior ,pe segmentul de varf) , cate inele preferi pe bat (una are 6, alta 7) , verifica mandrina fiecareia in parte (modelul Daiwa ,daca este Mission X carp ,are mandrina Fuji ) ,vezi care lungime de levier iti pica mai bine (Chub ,are un pic levierul cam scurt ptr. unii ...mai lungi in brate :D ), si tot asa ...tu o sa stii cel mai bine(acolo la fata locului ) care ti-e mai potrivita ! :)
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

sagiblue
utilizator
utilizator

Mesaj de sagiblue » 21 Mar 2009, 22:35

multumesc mult de raspuns.totusi ce inseamna mai bune si mai calitative?ce altceva ai lua in banii astia?

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”