eugen scrie:Din cate stiu , permisul de pescuit este valabil in decursul anului in curs(01.01. 2009 - 31.12.2009)
Corect.
Permisele se eliberează pe an calendaristic.
eugen scrie:Din cate stiu , permisul de pescuit este valabil in decursul anului in curs(01.01. 2009 - 31.12.2009)
Asa este corect ,asa stiu ca a fost mereu la AJVPS ...taxa platita anual era compusa din cotizatia de membru si taxa ptr. permisul de pescuit (uneori plateai si carnetul in sine ,cand il faceai ptr. prima data ori cand il reinnoiai). Doar anul trecut am platit permisul si-am vazut ciuciu ...dar am fost anuntat de la inceput ca trebuie sa platesc iar ei ma vor anunta cand sa vin sa-l ridic ! Chestia e ca trebuie specifiact pe chitanta ptr. ce s-a platit !cucuianmarius scrie:Azi 19.03.2009, i-am sunat pe cei de la AJVPS Prahova, carora deja le-am platit cotizatia pe 2009 (80 Ron), inca din Ian.
I-am intrebat ce si cum cu permisele ANPA.
Spre uimirea mea, iata ce mi-au raspuns:
"-Va asteptam pe 23.03.2009, la sediul nostru pentru a va ridica permisul ANPA !"
Bineinteles ca i-am intrebat de trebuie mai intai sa ma duc sa platesc cei 30 Ron la trezorerie...
STUPOARE !!!
AJVPS raspunde: "Nu, la noi, valoarea permisului ANPA este inclusa in cotizatia pe 2009, trebuie doar ridicat permisul !!!"
Parca nu-mi vine a crede, sau ceva s-a modificat in tara asta, suntem pe urmele..
Revin Luni cu amanunte, sa vedem daca asa o fi.......
Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie astazi cu mentiunea ca eu am ajuns personal in Oltenita si am fost si la ajvps,nu-mi venea sa cred si nu cred pana nu vad faptul implinit,asa mi-au mai spus in urma cu ceva timp si dupa aia imi spuneau ca nu au zis ei asa ceva cu mentiunea ca atunci era acolo o doamna.cucuianmarius scrie:Azi 19.03.2009, i-am sunat pe cei de la AJVPS Prahova, carora deja le-am platit cotizatia pe 2009 (80 Ron), inca din Ian.
I-am intrebat ce si cum cu permisele ANPA.
Spre uimirea mea, iata ce mi-au raspuns:
"-Va asteptam pe 23.03.2009, la sediul nostru pentru a va ridica permisul ANPA !"
Bineinteles ca i-am intrebat de trebuie mai intai sa ma duc sa platesc cei 30 Ron la trezorerie...
STUPOARE !!!
AJVPS raspunde: "Nu, la noi, valoarea permisului ANPA este inclusa in cotizatia pe 2009, trebuie doar ridicat permisul !!!"
Parca nu-mi vine a crede, sau ceva s-a modificat in tara asta, suntem pe urmele..
Revin Luni cu amanunte, sa vedem daca asa o fi.......
Daca nu aveti carnet de membru ajvps Bihor platiti 14 ron taxa de inscriere + 140ron cotizatie pt. an in curs 2009 ATENTIE (este inclus si taxa ANPA) act de identitate o poza si o cerere tip (o primiti de la caserie) daca aveti carnet de membru AJVPS nu mai platiti taxa de 14ron si nu aveti nevoie de poza .Mali scrie:Buna,
am si eu o intrebare, as vrea sa-mi fac permis anul asta numai pentru lacuri in Bihor, stie cineva cam cat costa? la urma urmei unde se face permisul de pescuit la AJVPS sau la ANPA?
Multumesc de raspunsuri
Pentru Bucuresti daca sunteti interesatim33hay scrie:As vrea sa stiu cat costa un permis in general ! Ma puteti ajuta ?
Multa Bafta scrie:Pentru Bucuresti daca sunteti interesatim33hay scrie:As vrea sa stiu cat costa un permis in general ! Ma puteti ajuta ?
1-Daca aveti permis viza costa 80 ron +50 ron taxa PG
2-Daca nu aveti permis mai adaugati 20 ron
3-Pentru tot ce patiti se primeste chitanta
4-In acesti bani veti primi si permisele ANPA
5-Pentru cine doreste lasati MP.