Vand 3kg mix Craptor: pret 40 euro/kg ...pret de criza ...criza producatoruluiflorentiniuga scrie: Momentan, cum v-am spus, stoc 0 ....
CRAPTOR total
Moderator: florentiniuga
Re: CRAPTOR total
- florentiniuga
- Master Admin
da,in zona clujului merge bine si eu astept de ceva timp...mai am o punga din cel vechi....saunt interesat de vreo 5 kg...asa ca ,daca este ceva .....ma anunt de pe acumaflorentiniuga scrie:Sunt doua componente greu de obtinut, la care nu vreau sa renunt pentru ca au o importanta majora. Le pot spune, nu ma feresc - CSL pudra si astaxantina pudra (Nash producea varianta lichida dar nu am vazut-o decat in Grecia, eu primesc pudra din SUA la pret de icre negre). De asemenea, in perioada asta si robin red-ul a devenit indisponibil, la fel ca si cod liver oil. Preturile au crescut deja la producatori si anul viitor probabil ca toate vor fi mai scumpe.
Nu stiu cand va zace pe rafturi pentru ca e greu de produs din cauzele amintite mai sus si cererea e foarte mare (in special din zona Clujului, nu stiu ce ravagii a facut pe-acolo).
Momentan, cum v-am spus, stoc 0 (mai am pentru Dan gata facute dar numai pentru un concurs daca vrea sa si nadeasca ).
buna ziua.Ce se mai aude sau stie cu craptorul total?se lucreaza ceva sau ne luam gandul de la el?
ce bine ca mi-am facut stoc din timp
- florentiniuga
- Master Admin
Sa dea coltul ierbii mai intai, ca nu se gaseste nimic acum. Ma gandesc serios zilele astea sa deschid un topic de retete de paine si mamaliga pentru consum propriu, daca ramanem inzapeziti.ser-ale scrie:buna ziua.Ce se mai aude sau stie cu craptorul total?se lucreaza ceva sau ne luam gandul de la el?
Stie cineva o reteta de facut bere daca nu gasesc drojdie? Impusc doi iepuri de-odata.
-
- senior
Si eu sunt interesat de aceste bile, ceva noutati?
- Ionut Stuparu
- senior
asa Marcus...documenteaza-te...asa te vreau!!!
cum as putea intra in posesia a 3 kg de craptor
un nr de tel sau o adresa de mail pe care se pot da comenzi
ms anticipat
un nr de tel sau o adresa de mail pe care se pot da comenzi
ms anticipat
- florentiniuga
- Master Admin
Regret, mixul nu se mai produce deocamdata decat pentru membrii clubului Carp Zone.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
florentiniuga scrie:Regret, mixul nu se mai produce deocamdata decat pentru membrii clubului Carp Zone.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin