Locatii de pescuit in jurul Craiovei
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- darius_gabi
- utilizator
Re: Locatii de pescuit in jurul Craiovei
ce stiti de bistret, a inceput sa traga?
as vrea sa merg duminica viitoare si nu stiu ce sa fac ,care ati fost pe acolo sa ma anuntati si pe mine.
fir intins
as vrea sa merg duminica viitoare si nu stiu ce sa fac ,care ati fost pe acolo sa ma anuntati si pe mine.
fir intins
Nu stiu ce e la bistret dar iti spun asa:
Azi am fost la fintinele si pina la ora 14 pe jumatate de balta s-a prins un caras. Erau in jur de 29 de masini si pe partea de la virvor pina la ciutura asta se prinsese si am vrut sa venim acasa dar nu am putut din cauza raliului de pe dealul bucovatului si ne-am dus la caraula unde nici macar paznicii nu pescuiau pentru ca nu maninca.
Am stat de la 3 la 5 si jumatate si nu am vazut o trasatura.
In concluzie azi 2 pescari care au dat la : porumb, rima, vierme, libelula, mamaliga nu au vazut cum trage pestele dar distractia a fost super
Fire intinse
Azi am fost la fintinele si pina la ora 14 pe jumatate de balta s-a prins un caras. Erau in jur de 29 de masini si pe partea de la virvor pina la ciutura asta se prinsese si am vrut sa venim acasa dar nu am putut din cauza raliului de pe dealul bucovatului si ne-am dus la caraula unde nici macar paznicii nu pescuiau pentru ca nu maninca.
Am stat de la 3 la 5 si jumatate si nu am vazut o trasatura.
In concluzie azi 2 pescari care au dat la : porumb, rima, vierme, libelula, mamaliga nu au vazut cum trage pestele dar distractia a fost super
Fire intinse
- darius_gabi
- utilizator
multumesc mult, daca e frumos simbata, duminica am sa trag o fuga pina acolo ca sa pierd timpu.
Fire intinse su multe capturi frumoase
Fire intinse su multe capturi frumoase
- florentinn
- membru activ
Cine stie cum mai e taxa la fantanele
50 lei ziua si 100 noaptea
oare mai e peste in balta?ca au tot scos la peste in iarna asta.
- AcidAzotic
- membru activ
Pe 8 martie am fost la Bistret pe canale si nu a mers deloc si n-ea mai batutsi vantu de n-ea spulberat,pe 15 martie iar am fost pe canale si nimic.Foarte multi pescari si nimeni nu a prins nimic.
la giurgita a fost cineva?
- florentinn
- membru activ
Nu va duceti la giurgita e apa mica si nu sa dat drumu baga plasele <balta a fost populata anu trecut da baga dp novac stati acasa va dau eu un semnal daca e ceva
- florentinn
- membru activ
incercati si la balta la calugareni aia cu permis
la calugareni am tot fost si mult mult caras rar dar foarte rar un ciortan.
pe canale misca ceva?
?
pe canale misca ceva?
?
care cu permis ca una este cu permis si carnet ajvps si una cu permis si carnet de la marian
aia cu permis si carnet la marian e la intrare in bistret,la calugareni sunt 2 balti una cu permis si una cu plata,cele 2 balti sunt la vreo 2 km de la intrarea in bistret.
- Doru Ionica
- junior
Am prins 2 ciortani in Bistret-EXCAVATOR .2,5 si 3 kg la porumb cu momitor.Duminica 15 martie pe la 9 dimineata.Din pacate pe la 12 a trebuit sa strang ,,,vant puternic
A.P.S.OLTENIA
- AcidAzotic
- membru activ
A mai fost cineva pe la Fantanele zilele astea ,aveti idee daca merge ceva sau prin alte parti pe unde se prinde ceva .Va multumesc anticipat pt raspunsuri .Fir intins pt toti pescarii .