parere fir monofilament carbotex si s_force
Moderator: florentiniuga
- gabry_pescarul
- junior
parere fir monofilament carbotex si s_force
buna ziua,doresc sa cunosc parerea unor pescari referitoare la firele de pescuit monofilament fluo, carbotex 0,24 mm de la Arrow si S-Force 0,25 mm de la trabucco.(memorie,rezistenta la abraziune ,rezistenta la nod si alte caracteristici).
Re: parere fir monofilament carbotex si s_force
De carbotex nu stiu, dar sincer firele de la trabucco pe mine nu ma prea incanta. Am folosit S-Force, nu am fost dezamagit de el, dar nici nu pot sa il laud. Am folosit foarte mult si T-Force la sheffield, pana am gasit ceva mai bun.
Sa inteleg ca dumneavoastra doriti sa folositi firul la spinning. In cazul in care doriti un fir neaparat fluo
Maver Smart Yellow STAR mi s-a parut un fir destul de bun,la un pret f bun. Nu tre sa ma ascultati pe mine, eu doar mi-am dat cu parerea......decizia va apartine!
Si inca ceva. la un fir bun gen Shimano, Maver etc producatorul arata intotdeauna rezistenta reala (cred ca rezistenta la nod)
De exemplu acum ma uit pe firul care vi l-am recomandat Maver SMART la 0,22 tine 4,320 kg, iar un fir Trabucco S-Force de 0,22 tine aproape dublu, undeva la 7 kg daca imi aduc eu bine aminte,(aceasta fiind rezistenta la tractiune, rezistenta pe nod ar fi undeva la 3 kg) . Traceti si dumneavoastra concluziile.
Nu doresc nici sa fac reclama nici sa va influentez decizia, repet este o parere personala tot ce am scris aici.
Sper ca am fost de folos.
Sa inteleg ca dumneavoastra doriti sa folositi firul la spinning. In cazul in care doriti un fir neaparat fluo
Maver Smart Yellow STAR mi s-a parut un fir destul de bun,la un pret f bun. Nu tre sa ma ascultati pe mine, eu doar mi-am dat cu parerea......decizia va apartine!
Si inca ceva. la un fir bun gen Shimano, Maver etc producatorul arata intotdeauna rezistenta reala (cred ca rezistenta la nod)
De exemplu acum ma uit pe firul care vi l-am recomandat Maver SMART la 0,22 tine 4,320 kg, iar un fir Trabucco S-Force de 0,22 tine aproape dublu, undeva la 7 kg daca imi aduc eu bine aminte,(aceasta fiind rezistenta la tractiune, rezistenta pe nod ar fi undeva la 3 kg) . Traceti si dumneavoastra concluziile.
Nu doresc nici sa fac reclama nici sa va influentez decizia, repet este o parere personala tot ce am scris aici.
Sper ca am fost de folos.
Eu ii vreau, dar ei.....mai greu
- gabry_pescarul
- junior
multumesc pentru sfat.
- cris71tian72
- senior
Urmeaza ca in acest an sa le folosesc pe ambele in paralel cred ca in vara voi sti care este mai bun dar pina atunci pot spune ca s-force este mai ''sirmos''
- misu_sipanu
- Veteran
S force long cast este siliconat si facut pt."distanta"Rezistenta pe lungime mare este f.buna si asezarea firului dupa lansare este mai buna.
de acord cu tine Misule eu il folosesc de anul trecut si sant foarte multumit de el.misu_sipanu scrie:S force long cast este siliconat si facut pt."distanta"Rezistenta pe lungime mare este f.buna si asezarea firului dupa lansare este mai buna.
CS GREEN LAKE
- misu_sipanu
- Veteran
Asta este al doilea an,si pina ma "indragostesc"de altceva......ramin fidel.
ps.nu am incredere in asa zisele fire"care nu se rup la nod".practica m a invatat ca nu au viata lunga si ca sa schimb firele prea des mai ales pe "praful" de anul asta.....
ps.nu am incredere in asa zisele fire"care nu se rup la nod".practica m a invatat ca nu au viata lunga si ca sa schimb firele prea des mai ales pe "praful" de anul asta.....
nu recomand carbotex-ul.rezista f putin in timp,se aspreste cu toate ca atunci cand este nou e matasos.
Cojocaru Radu
banuiesc ca un sezon duceroni scrie:nu recomand carbotex-ul.rezista f putin in timp,se aspreste cu toate ca atunci cand este nou e matasos.
CS GREEN LAKE
- IULIAN C
- carpZone team
Asadar...se pare ca voi ati folosit si urmatoarele....
Ce parere aveti...care dintre ele le recomandasti facand o comparatie intre ele?
Ce parere aveti...care dintre ele le recomandasti facand o comparatie intre ele?
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
salut! si eu folosesc pe cele de la trabuco dar totusi...care-i diferenta dintre ele?
- misu_sipanu
- Veteran
S force long cast fluo a fost un succes pt apa dulce dar....era facut pt apa sarata.anul asta fluo carp si hi viz sint si pt apa dulce
- Florea Florin
- membru activ
Re: Chub outkast 3.9m 3,5 lb
Scuzati interpolarea dar daca cineva a folosit poate confirma calitatea firelor de 0.28 de la Trabucco mai precis cel de 1000m. culoare rosu - maroniu ( cutie alba patrtata ) si kamoo de la kkarp la rola de 600m. Eu il am inca pe mulinete si sunt foarte multumit de el 0.28 la 9.6 kg.Numai bine.
- misu_sipanu
- Veteran
pro carp rosu maroniu,rezistenta mare la nod ,abraziune,intindere medie,usor matasos,excelent calitate pret.
camou 5 spectre de culoare ,pe care le ia dupa substrat,camuflaj perfect,intindere medie,matasos,rezistenta mare a nod,bun pt lansari la distanta.
camou 5 spectre de culoare ,pe care le ia dupa substrat,camuflaj perfect,intindere medie,matasos,rezistenta mare a nod,bun pt lansari la distanta.
- tudor-dani
- junior
Nu recomanzi carbotex-ul in general sau un anumit model?Daca un anumit model spune-mi te rog care...Aici e pagina producatorului http://www.carbotexeurope.com/boilie.html si in cate partide de pescuit l-ai folosit? M-ai ajuta mult ,eu tocmai ma hotarasem sa achizitionez carbotex boilie&carproni scrie:nu recomand carbotex-ul.rezista f putin in timp,se aspreste cu toate ca atunci cand este nou e matasos.