intrebare boiles solubil
Moderator: florentiniuga
- sky_sergiu
- membru activ
intrebare boiles solubil
am avut niste boilesuri solubile intr-o punga tinute in debara la cald, teoretic nu aveau de unde sa prinda aer dar le-am gasit acoperit cu un fel de praf alb care nu pare in totalitate mucegai. fiind solubile ar trebui sa poata fi folosite dupa o simpla stergere nu?
Re: intrebare boiles solubil
..... si dipuite cu o emulsie care sa contina aceiasi aroma dar.....mai bine sa pui pe carlig niste boilesuri noi,chiar daca suntem ,, crizati''.
http://www.youtube.com/watch?v=f0N7ddNuzB0
Dril-11,5
http://www.youtube.com/watch?v=1sUey5hUv_Y
Dril-12,5
Dril-11,5
http://www.youtube.com/watch?v=1sUey5hUv_Y
Dril-12,5
- sky_sergiu
- membru activ
ma gandeam cu cateva ore de folosire poate la un dip de genul lapte de porumb + csl + arome ca se le si activeze, ar merge nu? am si unele noi de rezerva dar un sfat pentru viitor e bun oricum multumesc
- cris71tian72
- senior
Pentru ''linistea ''ta le poti dipui dar sint convins ca vor da rezultate si fara.
ai grije cat le ti in dip ca s-ar putea sa le folosesti ca pasta pt boilis
CS GREEN LAKE
- sky_sergiu
- membru activ
timpul lor de dizolvare a fost testat in pahar si a iesit 4h deci maximum 1h in dip ma gandeam eu ceva de genul dupa ce intru in stand sa le arunc in dip
- florin_alex007
- utilizator
AM FACUT BILE SOLUBILE DAR DUPA TREI SAPTAMANI AU MUCEGAIT TOTAL MENTIONEZ CA NU AM PUS OU LE-AM USCAT PARTIAL SI LE-AM DEPOZITAT INTR-O CUTIE ERMETICA. PUTETI SA-MI SPUNETI DE CE MUCEGAIESC SOLUBILELE . MULTUMESC
Pt. ca trebuie sa le pastrezi la aer, nu inchise. Chiar daca se deshidrateaza si se fac foarte tari, tot solubile ramin.
ce lapte de porumb ai folosit si in ce cantitate la kg de mix uscatflorin_alex007 scrie:AM FACUT BILE SOLUBILE DAR DUPA TREI SAPTAMANI AU MUCEGAIT TOTAL MENTIONEZ CA NU AM PUS OU LE-AM USCAT PARTIAL SI LE-AM DEPOZITAT INTR-O CUTIE ERMETICA. PUTETI SA-MI SPUNETI DE CE MUCEGAIESC SOLUBILELE . MULTUMESC
CS GREEN LAKE
nu cred ca asta-i un motiv, eu le tin in galeti cu capac din ianuarieremi scrie:Pt. ca trebuie sa le pastrezi la aer, nu inchise. Chiar daca se deshidrateaza si se fac foarte tari, tot solubile ramin.
si nu au nimic. mai repede laptele de porumb (calitatea, cantitatea)
ce naste din pisica tot.....peste mananca
- pescarusul63
- utilizator
Eu le am facute din nov-dec si sunt f tari deci sunt deshidratate?daca da ce tre sa fac ?si cum ?multumesc anticipat.
- jila pitis
- senior
am si eu o intrebare legata de boilisuri solubile. am facut zilele trecute o compozitie si dupa rulare la uscat au inceput sa se crape unde credeti ca am gresit? ce ar mai trebui sa le fac ? mai pot face ceva cu ele acum?
- cristea radu
- senior
Teoretic nu.Numai sa nadesti cu ele asa cum sunt.Cauza poate fi mixul prea dur(granulatia prea mare) sau procentul de lapte prea mic.
NUMAI BINE
NUMAI BINE
- jila pitis
- senior
procentajul de lapte a fost cel prescris pe ambalaj iar la granulatia mixului ce ar fi putut influenta? faina de orez sau malaiul? ca astea doua au fost mai mari ca granulatie.
- jila pitis
- senior
daca le-as hidrata as putea sa folosesc pasta pentru invelit acul cu alte bile?