Faina de orez
Moderator: florentiniuga
Faina de orez
Va rog sa imi spuneti unde gasesc faina de orez si cam la ce pret este un kg . Am vazut in emisiunea domnului florentin iuga si am inteles ca este foarte folositoare . Multumesc
- Driscu Radu
- senior
Re: Faina de orez
Pretul maxim la care am gasit faina de orez a fost de 6 lei pe kg.O poti gasi de la un plafar sau orice super,hiper market.Pretul scade o data cu cantitatea.Numai bine fir intins.
Multumesc pt raspuns, Radu.
Daca macin orez cu rasnita de cafea , iese faina destul de fina? ( intr-o emisiune , d-l Florentin Iuga spunea ca faina de orez este foarte fina ).
Fir intins si voua !!!
Daca macin orez cu rasnita de cafea , iese faina destul de fina? ( intr-o emisiune , d-l Florentin Iuga spunea ca faina de orez este foarte fina ).
Fir intins si voua !!!
Ok . multumesc , o sa incerc
Se mai gaseste si pe la farmacii, la raionul pentru copii
Eu am dat 4 ron/500g.
Eu am dat 4 ron/500g.
Pescar de crap 100%
- florentiniuga
- Master Admin
Multumesc! Acum am aflat si eu unde se gaseste. Pana acum o gaseam intamplator la o alimentara.
- bujor marius
- senior
eu am macinat orezul cu rasnita de cafea si a iesit destul de fina (nu cum este cea de garau), trebuie chiar asa de fina?.... cum ii zice mai exact la cea din comert, eu am cautat si nu am gasit;- ce am gasit nu a fost fina deloc...
exact asa, faina de orez. o gasesti la plafar (farmacii naturiste)
ce naste din pisica tot.....peste mananca
si eu tot asa am folosit-o adica macinata cu o rasnita de cafea,din orez -faina de orez,insa nu stiu cat de buna e asa,de aceea intreb care e diferenta intre cea macinata si cea care se afla pe piata de vanzare,din punct de vedere calitativ?
pastrati apele curate...
Faina de orez folosita de noi este la fel de fina cit si zaharul praf (pudra). Daca o macini intr-o risnita si nu este chiar asa de fina, poti incerca sa o mai macini inca odata printr-o masina de cafea, eu foloseam inainte risnita asta,macinam cite 1kg cu ea, incepind de la griu pina la orez, acuma se umple de praf saraca
@carprom
trimite-o la oradea ca am ce sa fac eu cu ea!
hihihihihihi
hihihihihihi
Las-o ca sta bine acolo, nu se stie niciodata, poate am nevoie vreodata de ea, si atuncishubu scrie:@carprom
hihihihihihi
Cauta la Ebay Kaffe Mühle Brasilia