Vand pui Golden Retriever parinti campioni, linie genetica deosebita
Vand pui Golden Retriever
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: Vand pui Golden Retriever
up
Poste editat - mini_mic: Pe site ul asta e interzisa folosirea de mesaje de genul "up" pt a ridica postul.
Poste editat - mini_mic: Pe site ul asta e interzisa folosirea de mesaje de genul "up" pt a ridica postul.
- Butaru Gabriel
- Veteran
Vinde nene cine nu te lasa.Da ce actiune are
mea culpa
- ROSCA MIREL
- senior
mamaliga maninca ? sau boiles-uri ?
nu au ajuns inca in faza in care sa manance mancare solida, dar pot sa iti spun cu siguranta ca parintii sunt mari amatori de mamaliga. in plus, iubesc apa ,sunt partenerul ideal pentru pescuit. Goldenul este un caine docil, usor de dresat...ROSCA MIREL scrie:mamaliga maninca ? sau boiles-uri ?
Salut Adi, la ce pret ajunge acum un puisi cate luni au
pui au acum 4 luni, din pacate toti zece au fost dati. eu nu am avut decat unul pentru ca masculul primeste dar un puiut. pretul lor a fost de 400 euro. daca esti cu adevarat interesat te pot pune in legatura cu alti crescatori..sporea scrie:Salut Adi, la ce pret ajunge acum un puisi cate luni au