Sanpaul 2014
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- alin pitters
- utilizator
Sanpaul 2014
Impreuna cu un grup de prieteni am facut prima iesire pe Sanpaul de anul acesta, de fapt o mica ,,braila''.
Fata de anul trecut sunt imbunatatiri atat in privinta amenajarilor cat si in ce priveste populatia de crap. Pun ceva poze cu balta si standurile, poate ajuta si alti pescari in vederea alegeri rezervarii locului.
Noi am prins peste 1.000 de kg de crap in 36 de ore, o medie de peste 8 kg, am contabilizat 7 buc intre 15 si 17,4 kg(acesta a fost captura ,,brailei'').
Poze cu balta si pestii mai frumosi prinsi in zona mea.
Fata de anul trecut sunt imbunatatiri atat in privinta amenajarilor cat si in ce priveste populatia de crap. Pun ceva poze cu balta si standurile, poate ajuta si alti pescari in vederea alegeri rezervarii locului.
Noi am prins peste 1.000 de kg de crap in 36 de ore, o medie de peste 8 kg, am contabilizat 7 buc intre 15 si 17,4 kg(acesta a fost captura ,,brailei'').
Poze cu balta si pestii mai frumosi prinsi in zona mea.
Re: Sanpaul 2014
La diminuarea taxei exorbitante s-a mai lucrat?
nu cred
e de fite, mai ceva decat tancabesti sau moara vlasiei
renumitul Benzar e administrator deci trebuie muuuuulte recomandari si taxe de membru pentru a pescui acolo
renumitul Benzar e administrator deci trebuie muuuuulte recomandari si taxe de membru pentru a pescui acolo
Profund gresit... Administratorul baltii nu este Benzar Zsolt, el pescuieste des pe aceast lac. Prea multe recomandari nu trebuie sa ai, doar unul de la un abonat al lacului din anul precedent. Asta in cazul in care cineva doreste sa devina abonat si sa beneficieze de avantajele acestui status. In caz contrar poate pescui oricine pe lac pe baza unei rezervari.papyllon scrie:nu cred
atunci trebuie sa-mi cer SCUZE
stiam de regulile de anul trecut cand nu se putea pescui decat daca erai membru
inca o data SCUZE
stiam de regulile de anul trecut cand nu se putea pescui decat daca erai membru
inca o data SCUZE
Mersi de renume dar din pacate nu-i balta mea!Fire intinse!papyllon scrie:nu cred
Re: Sanpaul 01.05-04.05.2014
cu prietenii la o partida de pescuit super reusita pe balta SANPAUL catch&release
pesti prinsi cu greutatea intre 7 kg-17 kg captura fiind prinsa de sorin 17.2 kg
pesti prinsi cu greutatea intre 7 kg-17 kg captura fiind prinsa de sorin 17.2 kg
X-TREME BAITS pe balta sanpaul care au adus cele m ai frumoase capturi atat prietenului meu Marian Dulcescu cat si mie pacat Soni si Marcel alaturi de Sorin ca ai fost pe malul opus ca o puneam de o braila tin sa multumesc prietenilor cu care am fos si vecini Levi ;Ovidiu; Bucur si Zoli oameni extraordinari si nu in ultimul rand multumim administratiei acestei superbei balti pentru gazduire pozele vorbesc de la sine
pescuitu este o arta nu e a voastra si nici a noastra e a urmasii urmasilor nostri !
- daddy caddy
- senior
- daddy caddy
- senior
- Sorin Spataroiu77
- utilizator
O partida de pescuit pe balta Sanpaul Catch&Release de joi pana duminica impreuna cu 2 prieteni Soni si Marcel.
Am prins fiecare foarte multi pesti. Dintre capturile mele am postat cei mai mari pesti cuprinsi intre 15-17.2 Kg.
Am prins fiecare foarte multi pesti. Dintre capturile mele am postat cei mai mari pesti cuprinsi intre 15-17.2 Kg.
felicitari!!!frumoase exemplare am avut norocul sa-i vad in direct, bravo sorine la mai mare