Tincabesti 2
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Tancabesti 2
locatia: DN1 peste prins:4 crapi intre 3 si 5 kg data:15-03-2009
taxa: 100ron 12/ore
Clubul Sportiv Overten
Always C&R
Always C&R
- misu_sipanu
- Veteran
Re: Tincabesti 2
Fane pe ce parte ai stat?Ca dupa poze zici caai stat linga noi.
am stat la intrare in stanga langa stalpul de telegraf eram cu aveo ala negru cam la 200m de voi,oricum am auzit ca ati avut o partida pe cinste
Clubul Sportiv Overten
Always C&R
Always C&R
- jila pitis
- senior
felicitari baieti! am si eu o intrebare ati pescuit cu recomandare sau ati ajuns la balta pur si simplu si au venit paznici la voi? am auzit ca pe balta pot pescui doar cei cu recomandare.daca se poate explicati cum se poate pescui aici sau unde se poate gasi regulamentul?
Daca urmaresti emisiunea de simbata 14.03 Vlad da toate detaliile.jila pitis scrie:felicitari baieti! am si eu o intrebare ati pescuit cu recomandare sau ati ajuns la balta pur si simplu si au venit paznici la voi? am auzit ca pe balta pot pescui doar cei cu recomandare.daca se poate explicati cum se poate pescui aici sau unde se poate gasi regulamentul?
Wants food.......but it's too late to eat!!!
Am o nelamurire (poate mi-a scapat informatia ) ... care este taxa pt 12 h / C&R ? tot 100 ron ?
Dan Serban
100 ron cu posibilitatea de a opri 5 kg dar un peste nu tre sa depaseasca de 3 kg.
Cojocaru Radu
roni scrie:100 ron cu posibilitatea de a opri 5 kg dar un peste nu tre sa depaseasca de 3 kg.
nu ma intereseaza sa opresc peste ..as vrea sa pescuiesc doar c&r ; pentru asta platesc tot 100 ron ?
Dan Serban
- MadaPescar
- membru activ
Daca nu te intereseaza sa opresti peste taxa este de 70ron, 12 h.
12 crapi prinsi cu greutate intre 2,5-5.5 kg.Momeala folosita porumb cu aroma de miere care se pare ca ia placut mustaciosului.Data partidei 22-03-2009.
Salut!
Frumoase "oglinjoarele"!!!
Mai pune niste detalii...ce ai pus pe naditor(daca ai folosit) sau cu ce ai nadit...etc.
Felicitari si fir intins in continuare!!!
Frumoase "oglinjoarele"!!!
Mai pune niste detalii...ce ai pus pe naditor(daca ai folosit) sau cu ce ai nadit...etc.
Felicitari si fir intins in continuare!!!
today is the yesterday that tommorow won't count
Intradevar, o zi superba de pescuit. O zi din acelea care te face sa te gandesti cam toata saptamana la week-end cu placere.
Ospitalitatea = nota 10.
S-a prins la porumb fiert, porumb natural (fara arome), porumb cu miere si capsuni, la bile (boilesuri dip-uite). E adevarat, bilele faceau o diferentiere substantiala in ceea ce priveste selectivitatea pestelui.
Am pescuit cu naditor pe care am pus MHLM (senzor) combinat cu porumb fiert si pelete sparte.
Ospitalitatea = nota 10.
S-a prins la porumb fiert, porumb natural (fara arome), porumb cu miere si capsuni, la bile (boilesuri dip-uite). E adevarat, bilele faceau o diferentiere substantiala in ceea ce priveste selectivitatea pestelui.
Am pescuit cu naditor pe care am pus MHLM (senzor) combinat cu porumb fiert si pelete sparte.
- misu_sipanu
- Veteran
Bile tari sau solubile?
Bile tari dip-uite cu scopex. Ceea ce vroiam sa spun este faptul ca vroia sa manance si era indiferent ceea ce ii puneam eu in carlig.
P.S. ¡¡¡Toate erau cu 1pop-up!!!!
P.S. ¡¡¡Toate erau cu 1pop-up!!!!