Noul atelier de rulat boilies
Moderator: florentiniuga
- george-alexandru
- Veteran
Noul atelier de rulat boilies
Atelierul se afla pe B-dul Theodor Pallady 57,tot acolo se gaseste o gama larga de ingriediente pt fabricarea acestora.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1ybcAUdxMM#![/youtube]
Noi detalii in curand.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1ybcAUdxMM#![/youtube]
Noi detalii in curand.
- george-alexandru
- Veteran
Re: Noul atelier de rulat boilies
Cu espect
se pot cumpara bile de la atelierul dumneavoastra ?
Stima
se pot cumpara bile de la atelierul dumneavoastra ?
Stima
- george-alexandru
- Veteran
Da,se pot cumpara bile gata facute sau pe comanda in functie de personalizarea dorita .
O zi placuta!
O zi placuta!
- tudor mircea
- Veteran
cu ce fel de spray se unge masa de rulat?ce este de super redul?
- george-alexandru
- Veteran
Salut,
daca te referi la ce ai vazut in filmare sau poze,este vorba de un spray cu ulei vegetal cu o mai mare putere de lubrefiere special conceput pt ungerea divizoarelor,cutitelor de feliat,tavilor etc.Foarte practic pt ungerea meselor de rulat,a blaturilor unde se bate coca si nu in ultimul rand pt teava pistoalelor si a filetului pt a facilita alunecarea si protejarea garniturilor.Are 600 de grame de continut si cred ca poti face undeva la peste 400 de kg de boilies,poate chiar mai bine.
Super redul,este un super produs din punctul meu de vedere,contine un amestec complex de seminte macinate cum ar fi:canepa,mai multe tipuri de mei,rapita,niger,anason,arahide,alune tigrate etc,care impreuna emana un miros inconfundabil.Acest amestec mai contine printre altele si 3% robin red.
daca te referi la ce ai vazut in filmare sau poze,este vorba de un spray cu ulei vegetal cu o mai mare putere de lubrefiere special conceput pt ungerea divizoarelor,cutitelor de feliat,tavilor etc.Foarte practic pt ungerea meselor de rulat,a blaturilor unde se bate coca si nu in ultimul rand pt teava pistoalelor si a filetului pt a facilita alunecarea si protejarea garniturilor.Are 600 de grame de continut si cred ca poti face undeva la peste 400 de kg de boilies,poate chiar mai bine.
Super redul,este un super produs din punctul meu de vedere,contine un amestec complex de seminte macinate cum ar fi:canepa,mai multe tipuri de mei,rapita,niger,anason,arahide,alune tigrate etc,care impreuna emana un miros inconfundabil.Acest amestec mai contine printre altele si 3% robin red.
- Pilbak Levente
- senior
ai si separat ingrediente de boilies?O? lista cu fainurile disponibile unde gasim si eventual si preturi?
- george-alexandru
- Veteran
Pana este gata site-ul o sa afisez maine lista de produse si pretul.
buna ziua. care ar fi pretul doar pentru rulare+fierbere? am mixul meu insa nu prea am unde sa il fac...stau la bloc si e cam greu....cantitatea ar fi 5 kg prafuri+2.5kg partea lichida...deci cam 7,5 kg de bile tari