gazaru scrie:Am revenit cu pozele:
cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- cosmin mihut
- Veteran
Pe 149, bro ...cosmin mihut scrie:Unde-s pozele ,fratioare ??
Oare, la vara, vom mai putea pescui linistiti pe Chilia ? Ca se apropie Putin ... si nebunului astuia nu-i trebuie PG.
- florin_chiculita
- carpZone team
O intrebare foarte buna ! Am putea lua lectii despre cum se pescuieste cu Kalasnikov-ul. In cazul asta se mai ureaza "fir intins" ?sorin1362 scrie:Oare, la vara, vom mai putea pescui linistiti pe Chilia ? Ca se apropie Putin ... si nebunului astuia nu-i trebuie PG.
Toate gandurile bune, si numai bine !
Da, da, ... sau cu bomba, ... cu aia adevarata.florin_chiculita scrie: ... Am putea lua lectii despre cum se pescuieste cu Kalasnikov-ul...
Eu cred ca electircieni nostri sunt mai periculosi decat rusii lui Putin,la ei trebuie sa ne gandim nu la rusi.
Peştele care scapă din undiţa pescarului este întotdeauna cel mai mare.
Aha, cand baga electricienii firele in Dunare, ies submarinele rusesti cu burta-n sus.oliver scrie:Eu cred ca electircieni nostri sunt mai periculosi decat rusii lui Putin,la ei trebuie sa ne gandim nu la rusi.
Adevaratoliver scrie:Eu cred ca electircieni nostri sunt mai periculosi decat rusii lui Putin,la ei trebuie sa ne gandim nu la rusi.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Sa traiasca toate florile si toti "cactusii". Azi, de Florii, este (inca) a doua si ultima dezlegare la peste din postul Pastelui. Deci m-am aliniat :
Foarte frumos peisajul fotografiat cu ocazia Floriilor, Dl. Sorin!!! Sa va fie de bine, sunt convins ca au fost minunate !!!
Si eu am avut de munca ieri, au fost nasii si socrii in vizita (eu si fata suntem amadoi sarbatoriti de Florii), am "executat" o ciorba de peste si un crap pane cu cartofi la cuptor (asezonati cu boia dulce), Am clatit totul cu un Muscat Otonel de la Zestrea Murfatlar ... o zi minunata!
Respect si la mai multe florii fericite!
Si eu am avut de munca ieri, au fost nasii si socrii in vizita (eu si fata suntem amadoi sarbatoriti de Florii), am "executat" o ciorba de peste si un crap pane cu cartofi la cuptor (asezonati cu boia dulce), Am clatit totul cu un Muscat Otonel de la Zestrea Murfatlar ... o zi minunata!
Respect si la mai multe florii fericite!
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
- pescarhoinar81
- membru activ
AMR 1 luna:)daca se pastreaza cotele asa prevad orgii:)
- pescarhoinar81
- membru activ
Deja am confirmari ca duminica s au luat exemplare de 17 ,10 ,7 kg ,pacat ca e prohibitie si se tulbura apa.
Unde s-au luat asemenea minunatii?
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
- pescarhoinar81
- membru activ
Unde s-au luat asemenea minunatii?
Chilia...