Plastice, conteaza?
Moderator: florentiniuga
- georgemarian
- Veteran
Plastice, conteaza?
Credeti ca conteaza aroma in care sunt dipuite plasticele? Am auzit ca multi le folosesc fara nicio aroma si n-ar fi diferente. Dvs ce parere aveti?
Re: Plastice, conteaza?
Doar pentru pescari conteaza aromele Am prins la fel de bine la plastice cu aroma cat si la plastice fara aroma.
- georgemarian
- Veteran
Vineri, sambata sper sa tina vremea cu mine si sa ies la pescuit, o sa fac testul asta, balta are destul ciortan.mulinescu scrie:Doar pentru pescari conteaza aromele Am prins la fel de bine la plastice cu aroma cat si la plastice fara aroma.
- florin_chiculita
- carpZone team
Conteaza ce pui pe momitor, nu ce aroma are plasticul Sa ai la tine niste groundbait/amestec de feeder, amestecat cu niste porumb la conserva, un lapte de porumb sa-ti tina amestecul legat. Fir scurt, matasos, de la momitor la carlig, 4 cm as zice eu, si ar trebui sa fie bine.georgemarian scrie:Vineri, sambata sper sa tina vremea cu mine si sa ies la pescuit, o sa fac testul asta, balta are destul ciortan.mulinescu scrie:Doar pentru pescari conteaza aromele Am prins la fel de bine la plastice cu aroma cat si la plastice fara aroma.
Fir intins, George !
- georgemarian
- Veteran
Am lasat-o pe vineri, o sa pescuiesc cu 2 fara arome si 2 cu ...nada sa fie la fel.Multumesc pt sfaturi, o sa va zic cum a fostflorin_chiculita scrie:georgemarian scrie:Vineri, sambata sper sa tina vremea cu mine si sa ies la pescuit, o sa fac testul asta, balta are destul ciortan.mulinescu scrie:Doar pentru pescari conteaza aromele Am prins la fel de bine la plastice cu aroma cat si la plastice fara aroma.
Conteaza ce pui pe momitor, nu ce aroma are plasticul Sa ai la tine niste groundbait/amestec de feeder, amestecat cu niste porumb la conserva, un lapte de porumb sa-ti tina amestecul legat. Fir scurt, matasos, de la momitor la carlig, 4 cm as zice eu, si ar trebui sa fie bine.
Fir intins, George !
- georgemarian
- Veteran
Din toate aromele singura la care am insistat si n am prins a fost usturoiul;))