tripod + suport
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
tripod + suport
Vand 2 bucati Tripod JAF , sunt noi nu au vazut balta , le-am cumparat ca sa imi fac un fel de rod pod dar pana la urma am primit unul cadou si nu mai am ce face cu ele
O bucata suport lansete Maver 12 posturi lungime 64 cm nou in tipla nu a fost folosit niciodata.
O bucata home made buzzbar 5 posturi 75 cm, facut la un lacatus e foarte bine facut , teapan, are zgaraieturi dar nu a fost folosit niciodata . Posturile i-am luat de la un alt buzzbar mai mic de 50 cm si i-am pus alta teava .
Pret pachet FIX 100 RON , nu se vine pe bucati
O bucata suport lansete Maver 12 posturi lungime 64 cm nou in tipla nu a fost folosit niciodata.
O bucata home made buzzbar 5 posturi 75 cm, facut la un lacatus e foarte bine facut , teapan, are zgaraieturi dar nu a fost folosit niciodata . Posturile i-am luat de la un alt buzzbar mai mic de 50 cm si i-am pus alta teava .
Pret pachet FIX 100 RON , nu se vine pe bucati
Re: tripod + suport
o poza cu el strans dc se si stranghe?ms
Re: tripod + suport
closed.
Se retrag de la vanzare.
Se retrag de la vanzare.