lanseta mulineta si rod pod
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
lanseta mulineta si rod pod
vand o lanseta e.t. arno de 2.70 cw 60-120 gr folosita de 2 ori pe arges 50 lei. o mulineta okuma longbow 60 folosita de cateva ori. arata si functioneaza foarte bine,are cateva zgarieturi superficiale pe care le am evidentiat intr-o poza vine cu tamburul de rezerva pret 100 lei si un rod pod o copie dupa fox horizon dar no name cu 4 posturi cel din foto pret 100 lei.preturile sunt fixe nu negociez .
Re: lanseta mulineta si rod pod
salut.m-ar interesa mulineta la pretul spus de tine.daca mai e valabil, te rog sa ma anunti. ms mult
da este! uitati nr meu 0722353519. sunati ma maine dupa ora 12.
rod pod ul s ar putea sa l iau eu.
ne auzim dupa ora 12:00.
toate cele bune!
ne auzim dupa ora 12:00.
toate cele bune!
rod podul este deja rezervat de cand am pus anuntul . doar daca se razgandeste persoana.
va ofer 40 de lei pe lanseta cu transport inclus
nu multumesc! mai mare deranjul decat face. pentru ca nu am tub de protectie lanseta se vinde numai in Bucuresti! ultimul pret 40 lei dar doar in Bucuresti.
rod podul s-a dat! valabile in continuare lanseta si mulineta!
mulineta si lanseta rezervate.
k
daca revine la vanzare am pe cineva in bucuresti care o poate lua zona baneasa sau militari
daca revine la vanzare am pe cineva in bucuresti care o poate lua zona baneasa sau militari
de unde ati cumparat rod podul?pare interesant...
Buna ziua!
Va rog macar raspundeti la tel,sau anuntati-ma ca nu se poate trimite sa pot sa caut in alta parte.Va multumesc anticipat.
Va rog macar raspundeti la tel,sau anuntati-ma ca nu se poate trimite sa pot sa caut in alta parte.Va multumesc anticipat.
rod podul l am cumparat de la cineva. nu stiu unde se gaseste asa ceva . mulineta vanduta! lanseta rezervata!oltic scrie:de unde ati cumparat rod podul?pare interesant...
lanseta se retrage de la vanzare. se poate inchide! multumesc!