Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
Am fost eu astazi la Valea Mare. Peste nu prea sa prins. Spre seara incepuse sa traga. S-a facut si o populare cu crap 1-3kg bucata aproximativ 5 tone. In rest aceleasi conditi soare frumos si rafale de vant
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!
De vineri până sâmbătă am fost cu doi prieteni la Belin, plopi și împreună am prins 32 crapi între 1-3 kg. Personal am prins peștii la pop-up Senzor de 1016, învelit în pastă Energy și bile solubile de 14 mm. Când am ajuns la baltă mai erau doi pescar, aceștia au prins mulți crapi la viermi cu pufi!!! Taxa a fost de 40 lei/24 h, pescuit C&R. Fotografii a făcut un prieten cu telefonul și sper că le posteze pe site.
salutare am fost la cismasu duminica 35 lei si 0 peste la nimeni dar plin de gratare
-
- Veteran
de vineri seara ,voi merge la STIGMA FISHING(Ucea) ne vedem acolo
va vadu a fost cineva?a mers? la ce? vreau sa ma duc maine...
-
- Veteran
Si cum a fost?sorinbv scrie:va vadu a fost cineva?a mers? la ce? vreau sa ma duc maine...
Sambata a fost un prieten si a prins vreo 4 cărăşei pe 2-3. Eu am fost la Valea Mare, si....nimic
Dunăre dacă n-aveam, Jiul Dunăre-l făceam!
Fire turbate!
Fire turbate!
am fost la vadu dezastru cativa pescari iar colegii cu care am fost au luat amandoi max. 3 kg caras. nu merge de duminica...sa vad unde mai merg....
Macar d'am prinde un loc de gratar la Budila ))
Fire turbate!
Fire turbate!
Intrebare, la Budila sunt bine definite locurile sau e metrul de mal si pescarul?
eeeee deja te intinzi:)) de unde metru si pescarul?Poate juma de metru si pescarul:))
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!
In urma cu doua saptamani am mers la Budila si nu am prins nici macar un loc liber pe balta. Imi pare rau ca nu am facut o poza sa pun aici. In 10 minute au venit si au plecat alte doua masini. Balta bine amenajata cu mese, bancute, dar prea mica
Nu stiu unde sa mai merg weekend ul asta, ceva idei?
Nu stiu unde sa mai merg weekend ul asta, ceva idei?
Fire turbate!
Fire turbate!
Eu sincer incep sa fac pregatiri pentru o iesire serioasa de 3 zile. Vreau sa ma indrept catre Ruganesti. Balta are peste mare si densitate destul de buna singura problema din cate am inteles este ca nu au peste mic. Taxa este de 50lei/24 ore adica mai mult decat ideal. Si daca mergi cu familia poti inchiria si o cabanuta cu 50 lei pe noapte
Aici e regulamentul de la ruganesti. Mi se pare foarte OK. Avand in vedere si facilitatile carte se ofera...
http://www.laculruganesti.ro/files/regu ... RO_web.jpg
Abia astept sa ajung si eu, probabil saptamana viitoare
http://www.laculruganesti.ro/files/regu ... RO_web.jpg
Abia astept sa ajung si eu, probabil saptamana viitoare