Vand mulineta,senzori,swingeri etc
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand mulineta,senzori,swingeri etc
1. K-Karp Drake XTR, Reglaj ton,volum,sensibilitate,mufa pt swinger iluminat,baterie 9V,rezistenti la apa,sunet puternic functioneaza impecabil,aspect 9/10,baterii Toshiba alkaline incluse.Pret 250 negociabil, 4 buc, rosu.galben,verde,albastru.Folositi un sezon.
2. Mulineta Okuma PL860,8 rulmenti,tambur de 60,biterunner pe spate,functioneaza impecabil,aspect 9/10,folosita pt spod un sezon,cutie.Fara fir.Pret 220 neg.
3. Swingeri K-Karp Drake Iluminated, fara defecte,folositi un sezon aspect 9/10, pret 150 neg.
4.Geanta SilverHook, 1.40ML, 3 compartimente plus compartiment umbrela, materiale si fermoar rezistente, aspect impecabil,fara defecte, folosita 2 partide, pret 65 neg.
2. Mulineta Okuma PL860,8 rulmenti,tambur de 60,biterunner pe spate,functioneaza impecabil,aspect 9/10,folosita pt spod un sezon,cutie.Fara fir.Pret 220 neg.
3. Swingeri K-Karp Drake Iluminated, fara defecte,folositi un sezon aspect 9/10, pret 150 neg.
4.Geanta SilverHook, 1.40ML, 3 compartimente plus compartiment umbrela, materiale si fermoar rezistente, aspect impecabil,fara defecte, folosita 2 partide, pret 65 neg.
- claudiu dinu
- utilizator
Re: Vand mulineta,senzori,swingeri etc
buna,am vazut cam tirziu anuntul , sunt interesat de senzori in cazul in care mai sunt de vnzare....0755.432.346
Iti ofer 150 pe senzori unul nou este 65 de lei,cred ca este un pret rezonabil
salut mai ai mulinetele ma intereseaza nr 0722533504
mulineta de fapt,ca am doar una... o am, daca te int doar o bucata..
- ciprianradu
- senior
Care este pretu la mulineta ma intereseaza
200 si platiti curierul sau posta.. fiind mai ieftin
Cu te pot contacta lasa un nr tel