Legat Ace
Moderator: florentiniuga
- darthfather
- senior
Re: Legat Ace
Foarte simplu:Foloseste o montura cum ti-a explicat Vio,si una facuta cum crezi tu ca e bine.Vezi care sunt rezultatele.Eu personal inclin spre cea explicata de Vio,dar o montura buna este cea care tie i-ti da satisfactie si confort moral.Dar nu cred ca aceasta montura facuta de tine este buna in toata perioada anului.Cu toate ca este doar un simplu nod trebuie sa tii cont de multe alte"questii".Ori dai berea si te invatam ,ori te invatam, dar mai intai dai berea....
Saltare!!!
Saltare!!!
Salutare,
Dau si berea dar pe balta:))
Dau si berea dar pe balta:))
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!
Personal, nu mai folosesc tubul de silicon decât in cazuri rare - cam 10% din cazuri. Folosesc acest lucru cand fac teste pe balta, dar cand am gasit modelul optim doar înfăşor firul în jurul tijei şi merg pe montura castigatoare.
Fiecare balta are specificul ei, pe ape curgatoare este alt model de legatura .... berea sa curga si stam de vorba!
Si nu neaparat sa iei de bune opiniile altora ca fiind adevarul absolut; cele mai bune soluţii sunt cele care îţi dau rezultate bune pe baltă!
Respect
PS Apropos, pe care baltă ne chemi sa bem o bere? Ca daca ne agitam ... poate reusim sa ajungem la berea aia ... !!!
Fiecare balta are specificul ei, pe ape curgatoare este alt model de legatura .... berea sa curga si stam de vorba!
Si nu neaparat sa iei de bune opiniile altora ca fiind adevarul absolut; cele mai bune soluţii sunt cele care îţi dau rezultate bune pe baltă!
Respect
PS Apropos, pe care baltă ne chemi sa bem o bere? Ca daca ne agitam ... poate reusim sa ajungem la berea aia ... !!!
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
Catam o balta la mijloc intre BV si CT sau dau un vin bun din beci cand trec pe la mare
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!
- darthfather
- senior
Stiu eu una aproape....Corbu....
Sa fie primit ... doar sa gasim timpul liber! Si daca vii la mare poate rupem o zi pe Corbu, daca venim noi la Bv, poate rupem o zi sa mergem pe ... alegi tu!
Vinul sa-l pastrezi la temperatura camerei, sa nu ne dea dureri de amigdale !
Cu respect, Viorel
Vinul sa-l pastrezi la temperatura camerei, sa nu ne dea dureri de amigdale !
Cu respect, Viorel
Am desfacut toate acele si m-am apucat sa le leg din nou, dar nu inainte sa cumpar un fir nou cu camanasa. Am legat primul ac unde am aplicat tot ce am citit si invatat. Ce nu stiu insa este daca sa mai pun tub termo sau nu. Un sfat va rog. Multumesc mult
Arata super. La ultima fotografie expusa se vede clar ca unghiul de atac al carligului este foarte bun, nu mai ai nevoie de tub contractil.
Eu mai fac un lucru, la stoperul de silicon - in partea care vine spre boilies il tai un pic (aproximativ un sfert din stopper) pentru a-I mari contactul cu boiliesul, mai ales daca este solubil.
Dar ce ai facut este foarte bine, sper sa parte de lucru cu acele ace!
Respect
Eu mai fac un lucru, la stoperul de silicon - in partea care vine spre boilies il tai un pic (aproximativ un sfert din stopper) pentru a-I mari contactul cu boiliesul, mai ales daca este solubil.
Dar ce ai facut este foarte bine, sper sa parte de lucru cu acele ace!
Respect
Multumesc frumos pentru raspuns.
Respect
Respect
La capat unde leg firul de un vartej trebuie decojit sau il leg asa?
Decojit, ca altfel iti iese un nod cat aluna de mare!
Respect
Respect
- florin_chiculita
- carpZone team
Eu zic ca e timpul sa faci proba carligelor legate, la balta. Leaga si carlige mai mari, si mai mici, joaca-te un pic cu lungimea firului de par, cu ce pui pe acesta, la fata locului. Asteptam una, doua fotografii cu peisajul si cu capturile !
Fir intins !
Fir intins !