Cea ce voi scrie acum va deranja pe multi dintre cititori (chiar si pe mine)dar din pacate eu asa vad lucrurile .
De cind a aparut omul pe aceasta planeta incearca sa se faca stapin pe tot ce-l inconjoara fara sa ia in calcul pagubele uriase pe care le provoaca . Este singura fiinta care provoaca atit de multe stricaciuni mediului in care traieste incit poate sa ajunga sa se AUTODISTRUGA !
Din fericire au aparut oameni de stiinta care au constientizat situatia in care ne aflam si incearca sa lupte inpotriva acestui comportament al omenirii . Trebuie sa fie clar , nici un razboi nu a fost cistigat numai de generali , situatia este aceiasi si in lupta contra poluari si al distrugeri , daca fiecare dintre noi pastram curatenia , protejam mediul in care ne desfasuram activitatea de zi cu zi , explicam copiilor nostri cum sa pastreze natura curata si mai ales de ce trebuie sa o faca , atunci poate ca peste 100 de ani se va simti rezultatul discutiilor si al pozelor postate ca o avertizare pt. toata lumea .
Nici mie nu-mi plac acele poze , dar cu permisiunea d-voastra voi posta in continuare acest gen de poze cu speranta ca ajuta la schimbarea lucrurilor in mai bine !
Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva si va doresc fir intins si iarba verde
![wave :-h](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/103.gif)