vand mulineta banax
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
vand mulineta banax
vand mulineta banax si 1600 in strea foarte buna folosita foarte putin ,prezinta cateva zgarieturi dar functional nota 10 din 10 Banax SI 1600 5+1 Rulmenti fara tambur de rezerva. pret 180 lei
Unul dintre cele mai renumite modele realizate vreodată de producătorul mondial de mulinete Banax, SI, a excelat prin modelele Big Game realizate cu aproape un deceniu în urmă. Succesul de care s-au bucurat modelele mari a fost urmat de lansarea gamei de modele de spinning. În România, SI, este mulineta celor care stiu ce aşteaptă de la un angrenaj solid: forţă, durabilitate şi performanţă. Corpul angrenajului este realizat din aluminiu iar frâna mulinetei are un reglaj micrometric. Galetul este supradimensionat şi titanizat, ideal pentru folosirea firelor textile. Mulineta este dotată cu instant antiretur şi are sase rulmenţi greutate 480 grame
Caracteristici:
•Marime: 60
•Tip: Spinning
•Rulmenti: 5+1
•Raport recuperare: 4,6:1
•Sistem de Franare: fata micrometrica
•Material mulineta: Otel
•Tambur: otel•Capacitatea tambur 0.50/100m
•Galet: Titanizat - Supradimensionat poze puteti vedea aici http://www.xxx.ro/forum/marele-ba ... 30451.html
Unul dintre cele mai renumite modele realizate vreodată de producătorul mondial de mulinete Banax, SI, a excelat prin modelele Big Game realizate cu aproape un deceniu în urmă. Succesul de care s-au bucurat modelele mari a fost urmat de lansarea gamei de modele de spinning. În România, SI, este mulineta celor care stiu ce aşteaptă de la un angrenaj solid: forţă, durabilitate şi performanţă. Corpul angrenajului este realizat din aluminiu iar frâna mulinetei are un reglaj micrometric. Galetul este supradimensionat şi titanizat, ideal pentru folosirea firelor textile. Mulineta este dotată cu instant antiretur şi are sase rulmenţi greutate 480 grame
Caracteristici:
•Marime: 60
•Tip: Spinning
•Rulmenti: 5+1
•Raport recuperare: 4,6:1
•Sistem de Franare: fata micrometrica
•Material mulineta: Otel
•Tambur: otel•Capacitatea tambur 0.50/100m
•Galet: Titanizat - Supradimensionat poze puteti vedea aici http://www.xxx.ro/forum/marele-ba ... 30451.html
Re: vand mulineta banax
valabil!
valabil!
valabil!
valabil!
valabil!
valabil sau schimb cu 2 lansete crap 3.90 3,5 lb sau mai puternice .
valabil!
reducere de pret! 150 lei fix nu se negociaza si se vinde fara firul de pe tambur.
- dani_reghin
- junior
De unde sunteti?
As fi interesat de o bucata sa imi completez setul
As fi interesat de o bucata sa imi completez setul
pai una singura am. din Bucuresti . daca va intereseaza asta este nr meu de telefon 0722353519
valabil si schimb numai cu husa lansete de 3.90 din doua bucati pentru 4 lansete sau 3 cu mulinete si 3 fara (lansete mi-am luat intre timp)
valabil!
valabil!
se retrage de la vanzare! multumesc!