Legat Ace
Moderator: florentiniuga
Legat Ace
Buna seara,
Acum am legat prima data niste ace cu ochet.Problema este ca nu stiu daca le-am facut bine.Am pus niste poze mai jos.Ce parere aveti?
Acum am legat prima data niste ace cu ochet.Problema este ca nu stiu daca le-am facut bine.Am pus niste poze mai jos.Ce parere aveti?
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!
Re: Legat Ace
Ala-i termo contractibil?
Acel unghi trebuie facuta spre interiorul acului, in rest e ok.
Acel unghi trebuie facuta spre interiorul acului, in rest e ok.
Da este tub termo contractibil.O sa le modific unghiul multumesc pentru raspuns
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!
- Dan Mitranescu
- Partener
Atentie la sensul de rasucire a firului pe tija acului. ( in poza nu se vede )
La final firul nu trebuie sa fie pe locul unde se inchide ochetul !
La final firul nu trebuie sa fie pe locul unde se inchide ochetul !
Multumesc frumos domnule Mitranescu.Le voi taia si le voi reface ca sa fiu linistit
Salutare,
Am revenit din nou. Mi-am legat iara o serie de ace si sunt putin bulversat ca nu stiu daca este bine. In ultimele zile am periat forumul pentru a vedea cum se leaga ideal acele si acum nu stiu daca sunt legate bine.
Am revenit din nou. Mi-am legat iara o serie de ace si sunt putin bulversat ca nu stiu daca este bine. In ultimele zile am periat forumul pentru a vedea cum se leaga ideal acele si acum nu stiu daca sunt legate bine.
- Ion Mironov
- Partener
Perfect.Felicitari si fire zbuciumate
Multumesc si fire zbuciumateIon Mironov scrie:Perfect.Felicitari si fire zbuciumate
- daddy caddy
- senior
OvidiuBV scrie:Buna seara,
DACA TU ACUM LEGI PRIMA DATA ACE CU OCHET,MAI IERI ALATAIERI TE CERTAI CU MINE SI TE DADEAI MARE PROFESOR ,ITI SPUN ACUM DIN TOT SUFLETUL CA ESTI VARZA,PISICULE!
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
Spre surprinderea ta nu e prima data. Dar vad ca tu tot insisti cu prostia ta. Valea de aici ca iti sfaraie pestele in tigaie
- daddy caddy
- senior
- Ion Mironov
- Partener
de ce vreti sa stricati ceva frumos?
este mare pacat de toti membri forumului.daddy poti sa ii scrii pe mesageria privata .nu cred ca intereseaza pe nimeni ca te-ai certat tu cu el mai demut etc.
Va rog fiti doar la subiect.raca si dusmania raman in viata de zi cu zi a fiecaruia dintre voi
este mare pacat de toti membri forumului.daddy poti sa ii scrii pe mesageria privata .nu cred ca intereseaza pe nimeni ca te-ai certat tu cu el mai demut etc.
Va rog fiti doar la subiect.raca si dusmania raman in viata de zi cu zi a fiecaruia dintre voi
Eu nu am nimic cu el dar dupa cum se poate observa se baga ca musca in ca... tot timpul. Poate ar trebui admini sa se sesizeze odata si sa il faca sa inteaga ca asta e un forum in care incercam sa nu impartasim impresiile despre pescuit si poate alti sa invete dar el cauta cearta tot timpul si nu sunt singurul cu care are ceva. Sa certat cu ''n'' persoane . Eu nu o sa mai raspund la prostiile lui. Fire intinse
Salut. Ovidiu
Îţi propun sa faci urmatorele ajustări monturilor tale şi s-ar putea sa ai ceva mai eficient:
1. Cand înfăşori firul pe tija cârligului trebuie sa ajungi pana in dreptul varfului (perpendiculara firului cu tija trebuie sa treaca prin varful carligului), in acest fel carligul nu va mai sta cu "capul in jos"
2. Pe firul forfacului, la o distanta de cca 1 cm - 1,5 cm, prinde o alica de plumb, care sa tina firul pe fundul apei, carligul cu momeala aproape de fundul apei (crapul ia de pe fundul apei, de obicei)
3. Încearca sa faci unghiul termocontractabilului cat mai mic (vezi forma de la aligner Prologic si te adaptezi)
4. De fiecare data dupa ce ai legat faci probe si incearca sa nu-ti stea niciodata acul in pozitia din forografia 192900.
In speranta ca ti-au fos de folos sfaturile mele, îţi urez sanatate si
Respect
PS cateva discutii pe tema legaturilor
http://www.infopescar.tv/forum/monturi/ ... 18692.html
Îţi propun sa faci urmatorele ajustări monturilor tale şi s-ar putea sa ai ceva mai eficient:
1. Cand înfăşori firul pe tija cârligului trebuie sa ajungi pana in dreptul varfului (perpendiculara firului cu tija trebuie sa treaca prin varful carligului), in acest fel carligul nu va mai sta cu "capul in jos"
2. Pe firul forfacului, la o distanta de cca 1 cm - 1,5 cm, prinde o alica de plumb, care sa tina firul pe fundul apei, carligul cu momeala aproape de fundul apei (crapul ia de pe fundul apei, de obicei)
3. Încearca sa faci unghiul termocontractabilului cat mai mic (vezi forma de la aligner Prologic si te adaptezi)
4. De fiecare data dupa ce ai legat faci probe si incearca sa nu-ti stea niciodata acul in pozitia din forografia 192900.
In speranta ca ti-au fos de folos sfaturile mele, îţi urez sanatate si
Respect
PS cateva discutii pe tema legaturilor
http://www.infopescar.tv/forum/monturi/ ... 18692.html
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
Multumesc frumos pentru sfaturi.
As avea o intrebare. Daca infasor cum m-ati sfatuit mai are rost sa pun acel tub pe tija carligului.Multumesc inca odata
As avea o intrebare. Daca infasor cum m-ati sfatuit mai are rost sa pun acel tub pe tija carligului.Multumesc inca odata