Roni, din ce am aflat azi de la niste cunoscuti, ai interdictie pe balta, Most Dangerous Person. Doar pestii te mai asteapta, "mamaliga" ta le-a fost pe plac si mai doresc. Mai ales salontele alea frumoase....
![wink ;)](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/3.gif)
. Misule, acceptam provocarea, data viitoare ne unim fortele si....unde-s doi...cantaru creste !
Una peste alta, partida a fost un succes, am prins peste, ne-am distrat, vremea si ea a tinut cu noi, si nu in ultimul rand, am invat multe. Si fratii Parfene ne-au dovedit ca daca esti pescar sportiv, esti tratat asa cum meriti, cu respect. Vom mai reveni si alta data cu placere.
P.S. Pe balta a fost un grup de asa zisi pescari, care au incercat sa fure peste, paznicii le-au gasit pestele ascuns in portbagaj si mult mai multi pesti decat limita admisa in juvelnice. Au avut noroc ca nu au fost dati pe mana politiei, dar au fost dati afara de pe balta, le-au fost confiscate sculele si li s-a interzis accesul pe balta pe viitor. Pacat ca mai exista si astfel de specimene, in asa fel nu vom avea niciodata balti competitive iar patronii vor fi suspiciosi si ne vor trata asa cum se intampla pe multe balti.