nada carping club
Moderator: florentiniuga
- Victor Hodorog
- senior
Re: nada carping club
FAST AND FURIOUS GROUNDBAIT
Care este reteta de pregatire pentru groundbaitul fast and furious, pentru a lucra optim?
Mentionez ca am achizitionat de la targ groundbaitul+aditiv FF2 si intentionez sa-l folosesc pe method feeder.
Cu multumiri,
Mentionez ca am achizitionat de la targ groundbaitul+aditiv FF2 si intentionez sa-l folosesc pe method feeder.
Cu multumiri,
- Victor Hodorog
- senior
Amestecati groundbaitul cu aditivul fara a adauga apa. Din testele noastre la 1 kg de nada ar trebui sa folositi 300-350 ml aditiv pana la consistenta dorita de Dvs pentru method feeder. Fiind un mix de cereale = absorbtie mare, probabil va trebui sa mai adaugati putin lichid din cand in cand pentru a mentine aceeasi consistenta.
Va uram fir intins si asteptam sa ne comunici rezultatele.
Cu stima,
Echipa Carping
Va uram fir intins si asteptam sa ne comunici rezultatele.
Cu stima,
Echipa Carping
Multumesc pentru informatii, probez in weekend si revin cu impresii.
Fire intinse,
Fire intinse,
- Victor Hodorog
- senior
TOMBOLA CARPING CLUB - PREMII de peste 15.000 EURO
1000 KG BOILIES PREMIUM ( castiguri instant in noile pungi Carping Club) , NAVOMODEL , SET COMPLET 4 Lansete si 4 Mulinete in valoare de 1800 EURO, partide de pescuit de 48 de ore pe cele mai importante lacuri de crap din tara - 2 Aprilie 2014- Detalii in curand
1000 KG BOILIES PREMIUM ( castiguri instant in noile pungi Carping Club) , NAVOMODEL , SET COMPLET 4 Lansete si 4 Mulinete in valoare de 1800 EURO, partide de pescuit de 48 de ore pe cele mai importante lacuri de crap din tara - 2 Aprilie 2014- Detalii in curand
Am fost cu feederul sambata pe Floarea Popestiului si am testat grounbaitul fast&furios. In stanga mea s-a prins undeva la 4-5 bucati (tot un pescar de feeder, dar cu alta nada), in dreapta mea un pescar de crap 3-4 bucati. Eu cu nada mai sus mentionata undeva peste 30 bucati! Foarte multumit, ramane s-o mai testez si pe alte balti.
Fir intins tuturor
Fir intins tuturor
- tionis2000
- carpZone team
nada asta e feedermix premium?ca n-am vazut pe site-ul lor altceva.si e amestecata cu aditiv GT 2? sunt curios sa testez in paralel cu alte nade la care sunt convins ca functioneaza foarte bine, poate am o surpriza !
Cred ca este vorba de o nada complet noua, cu care au venit la targ si pe care au promovat-o putin si aici pe site, dar au uitat s-o promoveze si pe propriul site Am utilizat-o o singura data, a functionat foarte bine, dar mai mult nu stiu sa spun deocamdata. Fir intins
- Victor Hodorog
- senior
carping-f1f
A aparut pe shopul online cat si la partenerii CC
A aparut pe shopul online cat si la partenerii CC
- Bogdan Melu
- carpZone team
Care este diferenta intre F1F si F2F?Victor Hodorog scrie: A aparut pe shopul online cat si la partenerii CC
As dori sa fac un test cu aceasta combinatie groundbait + aditv la o partida de 12 ore la crap.
Care dintre cele formule sa o aleg pt unprim test?
Multumesc anticipat pt raspuns si explicatii.
C.S. CARP ZONE
- Victor Hodorog
- senior
F1F este un fishmeal iar F2F birdfood.
Fir intins!
Fir intins!
- Bogdan Melu
- carpZone team
Multumesc!Victor Hodorog scrie:F1F este un fishmeal iar F2F birdfood.
Fir intins!
C.S. CARP ZONE
- Victor Hodorog
- senior
Echipa Carping Club va ureaza Paste Fericit!
Care este treaba cu acel concurs?
- Victor Hodorog
- senior
Salut. Din pacate startul concursului se va da cu 2 saptamani intarziere deoarece am avut niste probleme cu tichetele razuibile care au trebuit refacute. Saptamana aceasta speram sa dam drumul oficial concursului si paginii web aferente.
Premiile puse in joc sunt in valoare de peste 15.000 EUR si constau in cobre de carbon( premii saptamanale prin tragere la sorti), partide de pescuit c&r de 48 ore pe lacurile: Corbu, Lates si Magura9, 1 navomodel de plantat marca Navis Carpo si un set complet de lansete si mulinete crap cu o valoare de peste ~1500 Eur.
De asemenea mai punem la bataie prin castig instant ( razuind tichetul din pungi) 1 TONA de boilies premium.
Va tin la curent cu startul campaniei.
Premiile puse in joc sunt in valoare de peste 15.000 EUR si constau in cobre de carbon( premii saptamanale prin tragere la sorti), partide de pescuit c&r de 48 ore pe lacurile: Corbu, Lates si Magura9, 1 navomodel de plantat marca Navis Carpo si un set complet de lansete si mulinete crap cu o valoare de peste ~1500 Eur.
De asemenea mai punem la bataie prin castig instant ( razuind tichetul din pungi) 1 TONA de boilies premium.
Va tin la curent cu startul campaniei.