Vand 4 lansete Carpelan bigrunner 3lbs din 2 bucati
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- jirosmarius
- Veteran
Re: Vand 4 lansete Carpelan bigrunner 3lbs din 2 bucati
iti ofer 175 ron pe cele doua noi daca esti interesat,dar vreau sa mi le trimiti in tub de protectie....daca vrei binenteles....0746393157
Daca te intereseaza le pot ds pe totate 4. cu 250. + livrarea, nu le dau separat
- jirosmarius
- Veteran
daca reusesti sa le impachetezi cumva sa mi le trimiti in siguranta poti sa o faci chiar luni e ok...250 prin fun curier transportul jumate jumate..asta e oferta mea...uite si adresa jiros marius str mestesugarilor 73 bl an 124 et2 ap 8 oradea.tel 0746393157
Salut, este ok, eu platesc livratea coletului si tu rambursul. O sa te sun luni, o sa fac si niste poze la lansete inainte ca sa le vezi, da-mi o adresa de e-mail ca sa iti trimit pozele.
- jirosmarius
- Veteran
merg pe incredere .ai spus ca doua sunt noi pescuite o singura data si celelalte 2 au un sezon dar sunt in stare f buna.....
un numar de telefon la care te pot contacta?
Ai pe PM numarul meu de telefon.
Se poate inchide, lansetele s-au vandut.