Balta Grivita-Bucurestii Noi
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Balta Grivita-Bucurestii Noi
Salutare. Am auzit de curand ca s-ar prinde ceva peste pe balta Grivita A fost cineva la vre-o partida de pescuit recent pe acolo ? (Eventual taxe,specii de pesti , ceva caras mai mare ...?)
MLDD
Re: Balta Grivita-Bucurestii Noi
salut!
sa prins acum o saptamana caras si ciortan(accidental),
in buza stavilarului de la biotera.
de atunci nu prea a mai mers,mai ales ca lacul ba il umple,ba il scade.
toate cele bune!
sa prins acum o saptamana caras si ciortan(accidental),
in buza stavilarului de la biotera.
de atunci nu prea a mai mers,mai ales ca lacul ba il umple,ba il scade.
toate cele bune!
sal!
a fost 15ron pana la 01.03,iar acum este 30 ron.
toate cele bune!
a fost 15ron pana la 01.03,iar acum este 30 ron.
toate cele bune!
S-a dublat in 2 luni Si cum e , e de bat sau un nr de bete? La ce misca carasul(rame,viermusi,porumb,mamaliga)?
MLDD
Cornele, uite am fost azi pe acolo (balta Grivita) , tu unde pescuiai, in bazinul din stanga sau cel din dreapta Bioterei(cel cu insula)? Oricum am ramas profund dezamagit de faptul ca malul apei (in bazinul din partea dreapta) se dovedeste a fi o "veritabila" groapa de gunoi Ideea e ca am vorbit cu niste oameni pe acolo, dar nu am aflat concret cine incaseaza taxa, cat e ..etc
MLDD
In anul 2009 a mers destul de binisor balta.Am fost destul de des pe ea si (daca dai la o parte mizeria de nedescris, cate un paznic mai badaran ,intinsul la navoade toata ziua) poti avea rezultate bunicele : caras destul de mult 7-8 kg pe zi(ales peste 200-300 gr),platica,rosioara,ciortan la 2-3 kg,mai intra cate-un somn etc.
Anul trecut taxa a fost 50 ron/12h sunt curios daca o sa o mai mareasca anul acesta.
Daca a fost cineva pe acolo in 2010(la o copca ceva) poate impartaseste si cu noi partida.
Toate cele bune,si fir intins in noul an!
Anul trecut taxa a fost 50 ron/12h sunt curios daca o sa o mai mareasca anul acesta.
Daca a fost cineva pe acolo in 2010(la o copca ceva) poate impartaseste si cu noi partida.
Toate cele bune,si fir intins in noul an!
MLDD
- BUTNARIU IONUT
- junior
salutare baieti !!!!! io sunt cam nou in domeniu dar explicatimi si mie unde se afla balta grivita b n
- cristian505ro
- Veteran
Cap troleu 97. In dreapta e Grivita,in stanga Straulesti. Nu merita sa te obosesti, parerea mea. Ambele ar trebui sa fie foarte bune, daca ar fii gestionate cum trebuie. Sunt si foarte aproape, dar deh......BUTNARIU IONUT scrie:salutare baieti !!!!! io sunt cam nou in domeniu dar explicatimi si mie unde se afla balta grivita b n
Cristian Bebesel
- janes romanes
- senior
eu unul am luat ciortan frumos pe straulesti...frumoasa balta ca aspect ca in rest o braconeaza astia la greu dar nu se gandesc si ei ca tot pestele se hraneste cu resturile foselor care apartin vilelor de pe malul apei!!!