Salutare
Scriu si eu aici cateva randuri chiar daca nu am fost pe balta la placere si doar la un singur concurs...
Sunt de acord si eu cu balti mai linistite unde sa nu stai inghesuit pescar langa pescar si sa ai liniste , nu mai zic sa mai traga si cate un "ciortan" peste 10 kile din cand in cand...dar balta de la Sanpaul are o taxa prea mare pentru ce ofera...
Din ce am inteles sunt cateva locuri mai bune pe balta care prind , dar nici aici nu am vazut crapii aia peste 14 kile..or fii ei mai mofturosi dar nici chiar asa..700 kile pe hectar? asta poate daca se mai baga inca pe cat peste este...
Sunt sigur ca si administratia si-ar dorii mai multi pescari mai ales in cursu saptamanii cand balta e aproape goala , dar la pretul asta si la cum merge tara si in zona in care e situata balta ma indoiesc...
Suntem foarte multi care mergem la pescuit la placere cate 2 la 4 bete , ca din acest motiv se numeste placere sa ma relaxez cu un prieten la o bere..si nu se ocupa nimic in plus vorba cuiva de mai sus , e ca si cand am sta la cinema pe acelasi scaun.. Dar pentru 48 de ore 400 ron taxa+ minim 400 ron (bile , o nada , un carlig ...)+200 ron mancare bautura+drum+ tigari deja sare calul....
Mai aruncati un ochi si voi prin Ungaria , la ei cum se poate...Nakykallo e un exemplu pentru toti proprietarii de lacuri din Ro ...conditii excelente(casute , frigider , microunde ,terasa acoperita, barca , ponton , etc+ multi crapi over 10 si destui over 20) toate astea la un pret de 300E ,4 nopti,6 bete, care se poate impartii la 4 pescari.....dar cred ca la noi mai e mult pana acolo..
p.s. E o parere personala si sper ca la anul sa gasim un pret mai mic , sau mult mai multi over 10 la acelasi pret+conditii