Motor brushless iar pt.siguranta are montat si un racitor pt.racire.
Regulator de viteza brashless 50A.
Coca din fibra de sticla trimaran cu 2 cuve actionate independent,ce poate transporta o cantitate de nada de 3kg porumb umed si 2,3kg de porumb uscat cantarit de mine.
Lumini actionate din telecomanda independent pt.pozitii si far cu zum reglabil pana la 100m.
Telecomanda in 6 canale Hobbyking ce bate cel putin 500m probat de vanzator.
Elice de 40 pt.brushless in 3 pale.
antibradis din inox.
Dimensiuni navomodel 72cm lungime,49cm latime si 30cm inaltime.
Husa pt barcuta productie proprie.
Servouri standard pt.barcuta si carma.
Vireaza stanga-dreapta inainte-inapoi.
Acumulatori plumb-acid 12v 10A 1buc,9A 2buc,plus incarcator 220v.
Are 4 leduri in partea din spate pt.a indica nivelul de incarcare a bateriei.
Coca este dintr-o singura bucata imposibil de rasturnat,iar deasupra are un capac etans.Din ce am vazut eu personal pe piata este singurul este singurul producator de astfel de coci,iar motorul,servourile,regulatorul sint si ele de ecceptie si nu mai spun de cata nada transporta o data!
Dispune de o garantie de 12 luni odata cu inceperea sezonului.
Eu am cumparat-o in decembrie si am probata o singura data la apa sa vad cum merge,este noua asa cum am luat-o.
Mi-e foarte greu sa ma despart de ea,dar am nevoie urgent de bani sa inmatriculez o masina,intrucat calculele mele nu s-au potrivit cu celor de la RAR.
2100 lei neg. oferte pe ms sau tel. 0745206415.
http://www.youtube.com/watch?v=KtW4TSVjvNA un filmulet filmat de ficamea dar trebuie sa recunosc ca si eu sunt incepator in manevrarea barcutei.
http://www.youtube.com/watch?v=-6It_Kfh_As
http://www.youtube.com/watch?v=RzXztf9Qhkg proba cu 2 sticle de 2l aqua identica ca si cea care se vinde.
Vand navomodel plantat-nadit
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- doncostel20
- utilizator
- doncostel20
- utilizator
Re: Vand navomodel plantat-nadit
Anunt valabil 2000lei neg! Numai pe barcuta am dat banii astia,pe ceilalti 2 acumulatori i-am achizitionat separat.
- doncostel20
- utilizator
Anunt valabil 1900lei.Aveti nr.de tel.0722699029 a D.nului Florin,cel care confectioneaza aceste barcute,si va confirma pretul care a fost platit de mine,precum garantia acestei barcute,Pe mercador se gasesc anunturile lui cu vanzarea acestor barcute.
- doncostel20
- utilizator
Anunt valabil 1800lei pret fix!
- doncostel20
- utilizator
Valabil!