Lansete crap 360
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- Pilbak Levente
- senior
Lansete crap 360
Vand 4 lansete crap 3.6m ,2 tronsoane,3 lbs,marca Carpe Direct,model Carpe-X,actiune progresiva,6 inele SIC,inel de plecare 40
pret 650 ron,bonus husa de transport 4+4
http://www.peche-direct.com/detail-bonn ... ub=asaisir
LAnsetele sunt in stare foarte buna,au costat 270 euro toate 4
carbon IM6
Mai multe detalii si contact pe MP
pret 650 ron,bonus husa de transport 4+4
http://www.peche-direct.com/detail-bonn ... ub=asaisir
LAnsetele sunt in stare foarte buna,au costat 270 euro toate 4
carbon IM6
Mai multe detalii si contact pe MP
Re: Lansete crap 360
no offence, dar esti peeeniiibiiiil...
- Pilbak Levente
- senior
Posibil sa fiu......
- Pilbak Levente
- senior
Valabil 600 ron
- Pilbak Levente
- senior
Valabil!!
- Pilbak Levente
- senior
Valabil!
- jirosmarius
- Veteran
uite cum stau lucrurile....nu esti penibil de loc levi si sa mi bag...in gura celor ca goofy asta...rog moderatorii sa ia masuri cumva nu stiu cum pt cei care isi permit sa si bata joc de marfa omului,,,
deci fi atent, nu-mi place sa stric topicul cuiva, sa scriu si eu doar sa ma aflu in treaba. lansetele de mai sus erau in urma cu cateva zile de vanzare pe un alt forum, de un alt user, la pretul de 500 de lei. nu constest calitatea marfii, cu siguranta sunt scule bunicele in intervalul lor de pret, ideea era ca nu suport " bijnita ". Ne batem cu pumnul in piept ca suntem pescari, ca suntem o "familie", dar cu prima ocazie ne-am tras-o unul altuia. Cu asta sper sa punem punct discutiei, si DA, daca se considera ca am gresit cu ceva, rog si accept sa se ia masuri impotriva mea.
P.S. Imi cer scuze fata de initiatorul topicului, nu vroiam dar nu m-am putut abtine in momentul in care am vazut. Scuzele mele, spor la vanzare.
P.S. Imi cer scuze fata de initiatorul topicului, nu vroiam dar nu m-am putut abtine in momentul in care am vazut. Scuzele mele, spor la vanzare.
- Pilbak Levente
- senior
Linistiti-va baieti ca nu are nici un rost sa va certati,am recunoscut ca sunt penibil.....asta e....
Initial betele le-am luat pentru un prieten care din pacate ieri a fost operat de hernie de disc si anul acesta nu mai pescuieste si le-am pus la vanzare betele.....
Up
Initial betele le-am luat pentru un prieten care din pacate ieri a fost operat de hernie de disc si anul acesta nu mai pescuieste si le-am pus la vanzare betele.....
Up
- jirosmarius
- Veteran
levi frate esti prea moale tata.....nu stii sa te aperi si in consecinta iti meriti soarta....eu nu ma mai bag
- Pilbak Levente
- senior
Marius nu are rost sa ma apar,si oricum nu imi sta in fire sa ma pun cu toti........,sti tu vorba aia cel destept cedeazajirosmarius scrie:levi frate esti prea moale tata.....nu stii sa te aperi si in consecinta iti meriti soarta....eu nu ma mai bag
Si oricum bijnita fac mai multi .......
- jirosmarius
- Veteran
vrei sa faci si tu o data bijnita levi swi te prinde goofy asta...levi levi.....
- Pilbak Levente
- senior
Lasa,el sa fie sanatos......si cand ne-om intalni pe balta fac cinste cu o bere pentru reclamajirosmarius scrie:vrei sa faci si tu o data bijnita levi swi te prinde goofy asta...levi levi.....
- Pilbak Levente
- senior
Nimeni?
- Pilbak Levente
- senior
Valabil!