cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
Frate, ce ospete se trag la pescuit !!!
Si nevestele se mai mira de ce ne plac noua iesirile acestea pe balta...!
Respect
Respect
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
posibil...astea sunt facute pe bucla la uzlinanica jr. scrie:cumva e aceeasi locatie?
mancam..dar mai si bem un pic...o tuica fiarta este numai buna noapteaviorelb73 scrie:Frate, ce ospete se trag la pescuit !!!
Respect
Daca tot suntem la capitolul delicatese, sar si eu in ajutor cu cateva imagini,cu preparate ca la...delta acasa!
super...felicitari bucatarului !! ( si fotografului , normal !).
sal.este prima data cand postez , nu stiu daca postez pe topicul care trebuie,am tot citit despre prohibitia pe 2014 anpa arbdd pg si taxe peste taxe ..... localitatea nufarul nu este in rezervatie , dar spre victoria-balteni se poate pune cortul fara sa imi iau vreo amenda de la nenorocitii aia care iti flutura in ochi oarece legi despre campat ilegal ? ati fost prin zona anul trecut ? controale ? acces ? peste ? multumesc si fire intinse pe 2014 !
Legal, nu ai voie sa campezi nicaieri, doar in zonele special amenajate de ei si cu plata (care sunt f putine). Eu unul, numai cu cortul ma duc, si niciodata nu am avut probleme cu nimeni, desi au mai venit controale, daca esti de treaba sti cum sa ii iei si sa ai saci menajeri la tine sa vada ca ti curat nu se iau de tine!E mai greu pe zona chilia ce de frontiera, acolo sunt ceva mai drastici...iar peste...dupa "norocul", fiecaruia
Wow : frumoasa captura la ce a tras ca tare bine mai arata frumos bv,la mai mare,unde pe Chilia ati fost in ce zona
Merg de ani buni in Ceatalchioi iar berbecutul a "tras" la portofel.
cred ca este momeala suprema !!!acum una peste alta frumoasa locatia.Totusi dupa cum se vede cred ca este intinsura sau ma inseala privirea din cauza acelui sacrificat ceva braconieri exista prin zona respectiva
Intinsura este ca 20m si pe urma incep niste praguri
cu braconieri nu am probleme pentru ca se afla postul de graniceri la 2-3km si am numarul lor de telefon.
Hai si o captura, doua ...din zona.
cu braconieri nu am probleme pentru ca se afla postul de graniceri la 2-3km si am numarul lor de telefon.
Hai si o captura, doua ...din zona.
e asa mai de cat mai avem pana in August
frumos frumos o mai fi mult pana punem si noi o poza cu asa captura
Sunt pe cale de disparitie asemenea capturi, sper sa mai avem sansa unui dril cu asemenea exemplare!
Respect
Respect
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!