Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- Marian Tomescu
- senior
Re: Zona Brasov
Au fost mutate postarile, de catre moderator, de pe topicul concursului de la Stigma Fishing! Dar probabil nu ai inteles din cauza exprimarii.....
I don't need GOOGLE, my wife knows everything!
-
- Veteran
Ce ziceti de un concurs ,sa aruncam monotonia
Regulamentul este foarte simplu, o persoana posteaza o poza cu un peste, iar ceilalti incearca sa ii ghiceasca greutatea. Cine este cel mai aproape castiga si va posta urmatoarea poza. (concursul se desfasoara fara premii materiale)
Cine incepe?
Regulamentul este foarte simplu, o persoana posteaza o poza cu un peste, iar ceilalti incearca sa ii ghiceasca greutatea. Cine este cel mai aproape castiga si va posta urmatoarea poza. (concursul se desfasoara fara premii materiale)
Cine incepe?
esti bine? te-ai lovit la cap?
'Viteza luminii este mai mare decât cea a sunetului. De aceea par unii strălucitori înainte să-i auzi vorbind.'
-
- Veteran
da dar am timp sa ma vindec77neo scrie:esti bine? te-ai lovit la cap?
ok. pai da si ceva detalii.
locatia , arbitrii , fotografu si nu in ultimul rand data
locatia , arbitrii , fotografu si nu in ultimul rand data
'Viteza luminii este mai mare decât cea a sunetului. De aceea par unii strălucitori înainte să-i auzi vorbind.'
- Marian Tomescu
- senior
Fii si tu original, măcar!davidnicolaie scrie:Ce ziceti de un concurs ,sa aruncam monotonia
Cine incepe?
Ia vedeți ce e aici:
http://www.xxx......concurs-cat-cantareste-t29669.htm....
Nu e frumos, e corect sa spui de unde te inspiri sau de unde dai copy-paste!
I don't need GOOGLE, my wife knows everything!
-
- Veteran
eu nu mi-am permis sa dau lincul de unde e inspirat pentru a nu fii mustrat de moderator,dar mai exista pe saituri din banat si cluj.daca tu ai facut-o iti multumesc de ajutortomBV scrie:Fii si tu original, măcar!davidnicolaie scrie:Ce ziceti de un concurs ,sa aruncam monotonia
Cine incepe?
Ia vedeți ce e aici:
http://www.xxx......concurs-cat-cantareste-t29669.htm....
Nu e frumos, e corect sa spui de unde te inspiri sau de unde dai copy-paste!
-
- Veteran
470g
O litra, fara urechi
Pt zona BV-CV, s-au deschis baltile, a mers careva la pescuit pe balti private?
Pt zona BV-CV, s-au deschis baltile, a mers careva la pescuit pe balti private?
Dunăre dacă n-aveam, Jiul Dunăre-l făceam!
Fire turbate!
Fire turbate!
Cica pe la Budila a inceput sa-si arate crapul coada, peste vreo doua saptamani cred ca o sa merg si eu, ori acolo, ori la Cristian sa incerc o feeder-eala.
Salutare,
Mai revin si eu pe aici. Se pare ca vine vreme buna si se apropie si prima iesire.As avea nevoie si eu de ceva info daca ma puteti ajuta:
1.Pana acum am pescuit cu montura veche ,,Momitor si un ac,, Ideea este ca de anul acesta vreau sa trec pe monturi din plumb dar nu stiu ce tip de montura sa imi fac.Asta ar fi una.
2.Daca tot trec pe montura de plumb va trebui sa imi schimb si modul de nadire. Ce tip de nadire imi recomandati?
Orice sfat imi este de ajutor.Fie aici fie pe privat nu conteaza raman dator si fac o cinste daca ne intalnim pe balta.
Cu stima,
Ovidiu
Mai revin si eu pe aici. Se pare ca vine vreme buna si se apropie si prima iesire.As avea nevoie si eu de ceva info daca ma puteti ajuta:
1.Pana acum am pescuit cu montura veche ,,Momitor si un ac,, Ideea este ca de anul acesta vreau sa trec pe monturi din plumb dar nu stiu ce tip de montura sa imi fac.Asta ar fi una.
2.Daca tot trec pe montura de plumb va trebui sa imi schimb si modul de nadire. Ce tip de nadire imi recomandati?
Orice sfat imi este de ajutor.Fie aici fie pe privat nu conteaza raman dator si fac o cinste daca ne intalnim pe balta.
Cu stima,
Ovidiu
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!
Va trebui sa inveti mai multe ptr. ca va trebui sa pescuiesti mai exact pe o zona nadita (la punct fix, in agatatura, langa marker, pe sau peste patul de nada) . Montura cat mai simpla (n-are rost sa te incurci cu lucruri prea complexe la inceput). Cobra si Spomb-ul vor fi tovarasii tai de pescuit !OvidiuBV scrie:Salutare,
Cu stima,
Ovidiu
Multumesc frumos pentru informati
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!
-
- Veteran
Ovidiu. George are dreptate in totalitate.Dar tine cont ca costurile cresc .Tipul de nadire pentru pescuitul cu plumbul ,face costurile mult mai mari.Intretinerea cu cobra (cateva kg de bile)pe patul de nada .Iar daca te ajuta adancimea apei, poti folosi si spombul,bulgari....CASTIGUL ESTE CA: poti sa faci o selectie mult mai buna a pestelui.OvidiuBV scrie:Multumesc frumos pentru informati