lăsţi F& h în loc să tot reluaţi emisiuni dein trecut
lăsţi F& h în loc să tot reluaţi emisiuni dein trecut
D-le florentin Iuga,cu toată consideraţia vă rog să lăsaţi să fie difuzate emisiunile postului "Fish snd Hunt"decît să reluaţi la nesfîrşit aceleaşi emisiuni care nu mai prezintă nimic nou,le-am învăţat pe de rost!Please,please,please...!
- julian mihai
- senior
Re: lăsţi F& h în loc să tot reluaţi emisiuni dein trecut
Iocan scrie:D-le florentin Iuga,cu toată consideraţia vă rog să lăsaţi să fie difuzate emisiunile postului "Fish snd Hunt"decît să reluaţi la nesfîrşit aceleaşi emisiuni care nu mai prezintă nimic nou,le-am învăţat pe de rost!Please,please,please...!
Te rog sa nu te superi pe mine ca-ti spun dar cred ca ai tastele inversate la tastatura
FairPlay Team
Dar e de apreciat ca scrie (ma rog ,incearca) cu diacritice ! ...chiar daca a gresit rubrica !
- florentiniuga
- Master Admin
Imi pare rau dar oricata bunavointa as avea, receiverul de la RCS se blocheaza incontinuu si daca nu e cineva langa el sa-l reseteze, o sa vedeti tot weekend-ul vreun caine cu limba scoasa sau un anunt cu cartela expirata.
Saptamana viitoare o sa mai bag si alte emisiuni, in limita timpului disponibil.
Saptamana viitoare o sa mai bag si alte emisiuni, in limita timpului disponibil.
Va rog reluati emisiuni din arhiva in loc de F&H! va multumim!...
- nicu_vasile21
- junior
Iocan scrie:D-le florentin Iuga,cu toată consideraţia vă rog să lăsaţi să fie difuzate emisiunile postului "Fish snd Hunt"decît să reluaţi la nesfîrşit aceleaşi emisiuni care nu mai prezintă nimic nou,le-am învăţat pe de rost!Please,please,please...!
ca de obicei ,decenţe şi cultura unui om se văd mai uşor,cînd este afişată lâîngă posturile unor mîrlani,care nu au alt scop,decît să-şi impună părerea...!Vă mulţumesc pt înţelegere!florentiniuga scrie:Imi pare rau dar oricata bunavointa as avea, receiverul de la RCS se blocheaza incontinuu si daca nu e cineva langa el sa-l reseteze, o sa vedeti tot weekend-ul vreun caine cu limba scoasa sau un anunt cu cartela expirata.
Domnule Iocan ,eu am spus ca apreciez efortul de a scrie romaneste (cu diacritice) ,cu toate ca aveti cateva greseli si va sugeram sa fiti mai atent in ce rubrica a forumului postati (acest topic a fost mutat de unde l-ati postat initial ,aici, unde-i este locul ). N-am inteles de ce sunt considerat marlan ,ori postul meu este o marlanie , atata timp cat nu am intentionat sa va jignesc cu nimic si nici sa-mi impun vre-o parere !Iocan scrie: ca de obicei ,decenţe şi cultura unui om se văd mai uşor,cînd este afişată lâîngă posturile unor mîrlani,care nu au alt scop,decît să-şi impună părerea...!Vă mulţumesc pt înţelegere!
Toate cele bune ,va doresc !