VAND HUSA LANSETE 115CM
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
VAND HUSA LANSETE 115CM
vand husa lansete robinhan 115cm cu 2 compartimente si 2 buzunare...am achizitionato de aici de pe forum este noua nu am apucat sa o folosesc...mi-am luat alte bete si aceasta i-mi este mica...o dau cu cat am luato 20ron....de preferat in bucuresti....
- Fişiere ataşate
-
- husa lansete 115cm.jpg (38.86 KiB) Vizualizat de 1152 ori
Re: VAND HUSA LANSETE 115CM
paulch scrie:vand husa lansete robinhan 115cm cu 2 compartimente si 2 buzunare...am achizitionato de aici de pe forum este noua nu am apucat sa o folosesc...mi-am luat alte bete si aceasta i-mi este mica...o dau cu cat am luato 20ron....de preferat in bucuresti....
paulch scrie:vand husa lansete robinhan 115cm cu 2 compartimente si 2 buzunare...am achizitionato de aici de pe forum este noua nu am apucat sa o folosesc...mi-am luat alte bete si aceasta i-mi este mica...o dau cu cat am luato 20ron....de preferat in bucuresti....
suna te rog la nr 0749 018723 sant interesat de ea si vin maine in buc
husa rezervata pana joi...
revine la vanzare!!paulch scrie:vand husa lansete robinhan 115cm cu 2 compartimente si 2 buzunare...am achizitionato de aici de pe forum este noua nu am apucat sa o folosesc...mi-am luat alte bete si aceasta i-mi este mica...o dau cu cat am luato 20ron....de preferat in bucuresti....
valabil!!!
vandut!se poate inchide...