pescari fotografi
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
- florentiniuga
- Master Admin
Re: pescari fotografi
Superba atmosfera, in special la a treia, e fascinanta!
Multumesc frumos.In afara de a doua poza restul sunt facute pe acelasi lac.
Prinde un peste si ... fa-l mare !
Daca tot sunt "de la munte" sa facem un pic de geografie si de ce nu sa va reamintiti locurile pe care le iubesc eu inafara de lacuri si lansete .
- Fişiere ataşate
Proaspata din acest wekend !
- Fişiere ataşate
-
- Copy of P. Tineretului.jpg (11.77 KiB) Vizualizat de 2958 ori
Ce frumoase poze...in Brasov a nins si brusc este racoare din nou.Pandesc si eu cateva cadre cu primavara dar mai am de asteptat.Felicitari!
Am la munca o magnolie pe care o astept mereu sa infloreasca (am mai pus poze cu ea pe topicul asta, acum 2 ani) ... e frumoasa foc, dar fiind asa "stufoasa", mi-e greu s-o incadrez bine ... mai am cateva poze cu ea de anul trecut :
- florentiniuga
- Master Admin
Superbe culori, sa-ti traiasca magnolia! ...o poarta pe dreapta.
E interesant de remarcat ca datorita fundalului, se schimba progresiv temperatura de culoare de parca ai fi inceput sa faci poze dimineata si ai terminat dupa amiaza.
E interesant de remarcat ca datorita fundalului, se schimba progresiv temperatura de culoare de parca ai fi inceput sa faci poze dimineata si ai terminat dupa amiaza.
Poezele-s facute pe 10 Aprilie 2013 la ora 12, asa ca aveam soarele destul de puternic si destul de sus pe cer, lucru ce mi-a permis sa ma rotesc in jurul plantei, cautand un unghi mai bun de incadrare ca sa scap de zonele arse. Nu prea mi-a reusit, tocmai ptr. ca soarele era prea puternic iar razele sale loveau in unghi mare solul si planta. Sunt doar vre-o 3-4 cadre care nu prezinta arsuri pe floare.
Imagini noi cu magnolia (de anul asta) :
Alta sedinta foto, cu o abordare de subiect un pic schimbata ...